Mhela Sezeryan doğumdan sonra adet görme - kanama kaç gün devam ediyor ? Benim 12 gün oldu. Bugün kesildi gelmiyor da normal mi bilemedim ilk doğumum
Hippbebesi Mhela benim 28 gün oldu hala ara ara devam ediyor kanama 40 gün sürermiş kanama endişe etmeyin.ama kesintisiz bir kanama varsa doktora danışın tabi
ikiprensannesii2 Mhela 40 gün boyunca sürdü benim kanamam ama 1 gün fazlaysa diğer gün damla damla geldi 40 bittikten 1 hafta sonra da adet gördüm
Kevser_ Mhela valla benimde 22 gün oldu doğum yapalı hala devam ediyor bi ara baya azalmıştı şimdi arttı bitcek gibi oluyor ama bitmiyor benim öyle şuan bakalım kaç gün daha sürecek
Kevser_ Mhela evet canım normal bide Bugün bi yazı okudum öyle fark ettim ben rezene çayı içmeye başladım ona başladığımdan beri kanamam düzene girdi normal regli gibi
Sema123- canım benim 26 gün oldu doğum yapalı arada kesiliyor 1-2 damla geliyor yine kesiliyor benimde normal ama bişey fark ettim çok su içince bazen çok geliyor onu anlamadım bi türlü
Nazlidk Defne_cicegim benim 1 ay oldu hala devam ediyor. 40 gun gecene kadar bitiyormus benim öğrendiğim kadarıyla.
Ek-istanbul Mhela benimde öyleydi kahveye sonra sarıya döndü lekelenmelerim ve geçti bebeğim 3.5 aylık dahada adet olmadım
Gizemabc Mhela İlk günler biraz daha yoğundu, ilk 3 günden sonra leke halinde azala azala 30 gün sürdü bende
OzlemAlisa Mhela 15 gun sürdü, 10 gun kesildi, sonra devam etti. En son 50..gun hala oluyodu doktora gitmistim normaldi. 3 5 gun sonra kesildi . 4. Ayda da regl başladı
Gonul_Zenbil Benim 40 gun boyunca oldu hatta bir ay daha devam etti az az. değişiyor bence arkadaşımın 1 hafta olmustu mesela