Geig2020 Kızlar bebeğim için kullanışlı termos önerilerinizi bekliyorum ince uzun olanlardan tek seferde açılanlardan yolculukta kapaklı olanlar sıkıntı oluyor
Kbryzr90 Geig2020 biz e bebek olsun igloo olsun hepsini denedik en sonunda sıcak suyu için Stanley aldım çok pahalı ama iyiki almışız diyorm
Geig2020 Minik_Hanim ben onlardan aldım ama geniş ve kapaklı onlar yolculukta zorlanıyoruz açıkçası onunla
Minik_Hanim Geig2020 benim kullandığım geniş değil ama 🤔 https://www.google.com/search?q=baby+plus+termos&client=ms-android-samsung-ga-rev1&source=android-browser&prmd=sivn&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=2ahUKEwi0soz7l-nsAhVDi8MKHeUZBPMQ_AUoAnoECAIQAg&biw=412&bih=747&dpr=2.63#imgrc=M-tIgN9k2OR96M
Geig2020 Minik_Hanim ben işte kolay olsun diye tek tuşla açılanlardan arıyorum çok fazla yolculuk yaptığımız için 🤷🏻♀️
Geig2020 Kbryzr90 evet biliyorum onu çok pahalı bide açılması nasıl bilmiyorum yolculukta rahat kullanabileceğim bişe arıyorum çok büyük olsunda istemiyorum dışarıda rahatça kullanabileceğim çantaya koyabileceğim bişe