Aliim Oğlum 4 akik inanılmaz kaşınıyor Damakları yerleri belli olmuş kabarmış ağlıyor da kasindigi icin 😔 Napmam Lazım yardımcı olursanız Sevinirim 👶😘
Nisademir Aliim dentinox diş jeli var çok rahatlatıyor ondan alın kaşıntısını alır. Ama daha çıkmaz erken
Sebosss Aliim Canım yeşil soğanın arkasını verebilirsin hem kaşıntiyi hem acısını alır ben bide calgel jel kullaniyodum dişlik aldıysan onları da buzdolabina köy eline soğuk bı şekilde ver o da acı ve ağrıyı alır canım çok huzursuzlandigi zaman ben biraz calpol veriyodum ağrısı çoğaldı diye benim kızımda 4aylikken çıkardı dişini
Sebosss Aliim Birde eğer surebilirsen parmağını da sur damaklarina rahatlar kuzucuk canım silikon diş fırçası oluyor ben onu çok sonra aldım normal dişlerini temizlemek için onun arkası da tırtıklı iyi gelir benim kızım hatta alır onu kasır dislerini
anqeL Benim oğlum 4,5 aylıkken ilk dişini çıkardı 6 aylık şuan iki dişi var , belli seninki de erken çıkıcak Diş jeşinin içinde slikon parmak tutucu var onu öneririm 17₺ . Devlet vermiyo ücretli alıyosun o jeli
Sevil Aliim benim kizimda 4 aylik 20 gundur ayni sorunlar var alt iki dis yeri kabarmis baya sikintili zaman geciriyoruz 4 ay asisi soguk alginligi bide dis maffetti yavrumu ins tez zamanda cikarda rahatlar kuzum.
Aliim Sevil ayy ıns ya kuzucuk nasıl dayanacak, Benim oğlumda öyle demekki ağrısı var akşama doğru bı ağlama kirizi oluyor Normal de öyle değildi
Sebosss Aliim bişey olmaz canım o onu kemirecek ya hafif acısını alır eğer yapmazsan jel kullanabilirsin canım ben calgel jel kullanmıştım rahatlatıyodu mentollü gibi biraz o da
Esma4242 Aliim ben Pırasa veriyorm sert kısmıyla. Kızımda 4 aylık inanılmaz kaşınıyor dün gece uyuyamadı hatta eline Pırasa veriyorm ağrısını alıyor