Melekduru Bebegimin çiş yaptıgı kısım birbirine yapışmıs. Islak mendillerdeki kimyasallarfan dolayı o kısım kendini korumaya aldıgı için kapanıyormus her 100 kız cocugundan 1inde görülen bişeymiş. Cocuk cerrahisi acıyormus. Başına gelen varmı nasıl bir yol izlediniz yardımcı olurmusunuz anneler
Etibrownimm Melekduru çok geçmiş olsun merak ettim eğer doktor ıslak mendillerden böyle olmuş dediyse hangi marka mendil kullandınız?
Durumommy Melekduru benim bildiğimde kız çocuklarında altını alırken vajina kısmına biraz masaj yapmamız gerektiği yapıştığını bende duydum
Dilber Melekduru aaa ben sok ilk defa byle birsey duydum. Bende islak mendil kullaniyorum ama alkollu kullanmam muhakak yikarim.kaynar suyla dha snra skar snra silerim
ElisaBurcu Aynısı benim kızımada olmuştu şuan geçti çok şükür. Islak mendik ve pişik kremi bol kullandığın zaman olur dedi doktorumuz. Vazelinle masaj yap günde iki üç sefer dedi. O bölgeye fazla bastırmadan iki baş parmagımla açarmış gibi masaj yaptım yaklaşık 1 yada 2 hafta açıldı çok şükür. Korkulcak birşey degil kolay bir şekilde açıyorlarmış.
Durumommy [bilinmeyen] vajinadan işemiyor ki üstteki delikten işiyoruz bütün kadınlar vajina kapanırsa çişini etkilemez bence
Gulhnm Melekduru ilk defa duydum ve benimde kizim var 5 aylik simdiden gecmis olsin diyelim bi sorum da benim olacak nasil farkettiniz acabaa bunu😔
Selinto Melekduru bana doktor yapışıklık yoktu ama arada orayı aç kapa elinle yapışmasın demişti ve pamukla sil demişti 6 aylık olucaz hep pamukla silerim hem daha ekonomik hem hijyenik
Melekduru Selinto cok iyi yapıyorsun canım bendd bilmiyordum ögrendim tekrar kapanmamzı için artık cok dikkatli davranıyorum
Melekduru Kızlar cocuk cerrahisine gttik bizim kızın baya kapanmış artık sızıntıdan işiyormus yavrum. Cok huysuz diyordum cocuga ama derdi varmış yavrumun bilemedik. Herkez nasıl oldu diye sorucak hemen söleyim. Oraya uyuşması için jel sürdü eline eldiven taktı ve parmagıyla actırdı kızım cok agladı ama acıdan değil korkudan 😀 biraz yabancılık cektiği için korktu. Bana sorarsanız o sahneyi gördüm kızımın canı acımasada benim canım cok yandı. Islak mendil yasak dedi pamukla silin ve ayrıca tekrarlayadabilir dedi gene getirceksiniz gene acıcaz dedi silme taktiği verdi iki dudagını ayırarak sil ac kapa yap dedi bu durumun kız cocuklarında 5 6 yaşa kadar devam edebilir kontrolünü ve temizliğini saglayın dikkat edin dedi 😊 İnşallah birdaha yaşamayız şükür bunuda atlattık kızımla
nurayuzun Melekduru kuzenimin kızına oldu iki dk içinde actılar hiç korkma bnm kıızmda da vardı ama çok değildi kendiliğinden düzeldi
OgrtmnZz Bebeklerimizin sağlığı için pamuk ve su kullanın.özellikle kız bebekler daha hassas oluyorlar mikrop kapma konusunda.biz doğduğundan beri su ve pamukla temizliyoruz maşallah diyeyim hiç pişik olmadı.ayrıca ıslak mendil almak da maddi bir külfet iyi markalar pahalı malum.