Hrcntes Bu kitabı alan arkadaşlar memnunmusunuz 4 aylık bebekler için de tadım içim bilgi var mı acaba
Cutebaby Hrcntes ben aldım kitabı aslında kitaba gerek Yok muş instegramdaki tarifler bile yetiyor ama onun yerine keşke arinli hayatın kitabını alsaydım dedim daha çok tarif var diye çoğu kişi öyle diyor İnan kitaba bile bakmıyorum bazen bi hevesle aldım
ahlasinannesi Cutebaby arinlihayat mükemmel şimdi ikinci serisi cikicak 1 yaş sonrası onu bekliyorum 😍😍
Deletedmom42 Hrcntes kitap genel olarak çok güzel ama maalesef ki ek gıdayı her bebek kabul etmiyor, biz 8.5 aylığız nerdeyse kitapta ki tariflerin yarısından fazlasını evde hazırladım bir kaşıktan sonrası ziyan oldu... Umarım siz başarırsınız. 💛
ZeynepAdam Hrcntes bende 3 tane ek gida kitabi var 🙈 bebegime ne pisirsem en kullanislisi geldi 2. Olarak da acikinca yer kitabi geliyor. Bu cocuk ac tan pek tarif uygulayamadim ben nedense. Zaten bi ogunluk degilde ara ogun gibi veriyorum suan icin.
ikos58 Hrcntes abartılı bir şey yok hep aynı mantık. Yanı pırıncunu muz, pırıncunu elma günü düşün o yüzden ben bır hevesle aldım öyle bir köşede duruyır
Princesmother Hrcntes ben kullabiyorum kitabi.icerigindeki tarifleride oglum hic sevmemezlik yapmadi.bebekten bebege degisiyo olabilir bu durum.ama kitap genel olarak iyi.
Emy Daha 1 Hafta önce aldım nette turuncu bebek diye Bi site var siparıs verdim 45 TL ye 2 günde elime ulastı okuyorum hala çok hosuma gitti tarıflerde ilk defa anne olan ve gercekten ne yapacağını bilemeyen benim gibi anneler için çok güzel Bi kıtap ben açıkçası çok begendim 117 tane tarif var içinde
Betull Hrcntes ben acıkınca yer kitabını aldım hem bana rehberlik yapıyor hemde tariflerini kızım severek yiyor
Mom09 Acaba bu çocuk aç mı daha faydalı acıkınca yer kitabı mı? Yani tarifler de var ama benim için ilk başta nasıl ve nerden başlayacağım?
ZeynepAdam Mom09 acikinca yer ve bebegime ne pisirsem (arinli hayat) kitaplarini tavsiye ederim bu cocuk ac dahil bende 3 ude var en cok isime yarayanlar acikinca yer ve bebegime ne pisirsem
Mom09 ZeynepAdam çok teşekkür ederim benim için önemli olan ilk başta ki tadımlar nasıl başlıycamı bilmiyorum o yüzden 🤗
Emel_ Hrcntes ben henüz ek gıdaya başlamadım fakat bir aylıkken almıştım. :)) Normalde yemek konusunda pek başarılı değilim maalesef, bence fikir ve tarif olarak bu açıdan gayet iyi.