Mine_gzl Kızlar Merhaba! Ben kendime altın kaplama gümüş hallow tarzı bileklik almak istiyorum malum altın fiyatları çok yükseldi, hiç altın kaplama ürün kullananız oldu mu? Olduysa memnun kaldınız mı?
Tortilla_ Mine_gzl Bilgim Yok canım. Üstte kalsın. Ben çeyrekten bileklik yaptırdım. İpli olanlardan . Altın olarak en uygunu oydu. İnşallah daha güzelleri sizin olur 🌼♥️
nursocum Mine_gzl altın bu gidişle daha da yükselicek ufak ufak bişeyler yapmaya çalışıyordum bende yatırım için ama çeyrek 850 gördü
Sevilayy_1 Mine_gzl 8 ayar altına bakın derim hiç değilse satınca elinde para olur bende baktım altın kaplamalar 500 600 arası değişiyor biraz daha ekle derim 8 ayar al
Tortilla_ Mine_gzl Ayy nasıl bir şeymiş Merak ettim. 😀 Şimdi Trendyol dan baktım. Çok hoş bayıldım 🥰🥰🥰
Mine_gzl Tortilla_ evet canım bi kaç aydan beri hep istiyorım ama altın inmiyor hiç ipli bilekliğimi satıp üzerine eklesem mi diye düşündüm bilemedim yani kararsız kaldım öyle de.
Tortilla_ Mine_gzl Altın olanlar baya yüksek. Birde satar mısınız bilmem de işçilikten çok kaybeder gibi. En iyisi dediğiniz gibi altın kaplama. Valla ABD de seçim var. Trump düşerse altın daha da uçar diyorlar
Merveayazz Sevilayy_1 asla 8 ayar almayın benim alyansım kaybolmuştu gittik 8 ayar aldık uygun olsun diye 2 günde kapkara oldu üstelik 700 liraya aldığım alyansı 200 liraya zor bozdurdum
Tortilla_ Egemen26 1 Tane çeyrekten yapılıyor. Örgü ipleri. Çeyreğin üstüne bi 80 lira fark vermiştik Sadece. Temmuz da 780 TL ye mi ne almıştım
BenDenizMustafakemalinannesi Egemen26 canım kuyumcudan çeyreği alırsan genelde 20 TL fazla verip ipe takıyorlar
BenDenizMustafakemalinannesi Egemen26 çeyreği götür canım bileklik yaptırmak istiyorum diyince yarım saatte felan hazırlıyorlar sadece yine ip parasi alır ama bir kaç yere sor bana 50 diyinde 30 diyen de oldu 20 ye yaptırdım🤣 kolye istersen de ortalama 50 TL alıyor
Sevilayy_1 Merveayazz ya gerçekten mi bi tanıdığım aldı bileklik kelepçe özel günlerde takıyo çok güzel duruyordu🙄