Cagatayinannesi BusraElaa civilde mininga var kesinlikle önermiyorum ha bardağa koymuşsun ha termosa dakkada soğuyor gece mamasında su ısıtmakla ugrasmiyim diye aldım bin pişman oldum
Nidacan18 BusraElaa tefalin kullanıyorum çook memnunum neredeyse 1 gün bile sıcak tutacak 170tl mi neydi
Gonul_celen BusraElaa züccaciyeden penguen marka bulabilirsin 1 gün bile ılık kalıyor. Belki suan hava soguk süre biraz daha az olur ama 6 saat garanti
Brty59 Ben hepsi burada dan Master MTR-X Paslanmaz Çelik Termos 0,70ml diye bir termos almıştım güzel sıcak tutuyor tavsiye ederim
Tugbakybzc [bilinmeyen] baby plusa ne kadar sıcaklıktankoyuyırsun canım dışarda mama vermek için kaç saat aynı sıcaklıktankalıyor
Ozgecan3 BusraElaa e bebekten aldım baby jem çok memnunum gece de kullaniom kaynatip koyunca 6 7 saat kadar dayanıo süper
Milasmom BusraElaa e bebekten baby plus aldik 24 saat sicak tutanindan. Denemedim ama hic 24 saat tutuyor mu diye. Digerlerinde 7 saat yaziyordu, benim aldigim kisa tombik olanlardan.
Aybk BusraElaa gecen gün migrosta aldım eşim için yanına çorba koyuyordum sabah 7 de koydugum corba öglen 12 de bile sıcacıkmış 🤗bu arada oldugunuz yerde hava ortalama - 20, - 23civarlarında oluyor bircok zaman 😂