Cokilerce Kızlar soo baby explora rossa bebek aracım var puset takmak için bir adaptör gerekiyor elinde olup satmak isteyen var mı ya da nerden alabilceğimi söyleyen 🙏🏻
Bebegimucizem Cokilerce Nette bir sayfa vardı bu tür ürünleri satan bende dün denk geldim tutma sapını değiştirmeyi düşünüyorum
Cokilerce Baby_Mila teşekkür ederim bi arayıp sorayım o zaman, ürün kaldırılmışta o yüzden bırayada yazayım dedim, uysa çok güzel olurdu
Baby_Mila Cokilerce aynen ucuza verirdim öyle duruyor zaten bu arada maxi cosi bizim puset araba mamas papas karıştırmışım bi sorun bebek mağazasında anlayan birine çok para vermeyin ben 170 e almıştım
Cokilerce Baby_Mila aradım şimdi onlarda mamas papas satıyoruz dedi ama uymuyormus sanırım bi kaç yeri daha arayayım siz resim atabilir misiniz bi bakalım fotografı var bizde
Baby_Mila Cokilerce canım eşime sordum şimdi bizde 2 taneymiş biri mamas papas biri maxi cosi biri arabada biri kayınvalidemdeymiş ben akşam foto atayım sana
Bebegimucizem Cokilerce Ya da şey yapın googledan puset takma aparatı diye yazıp ordan alışveriş kısmına tıklarsanız birçok çeşit gorebilirsiniz. Ben şu an evde değilim o yüzden hangi sayfa olduğuna bakamıyorum ama bu şekilde çıkar yine karşınıza
Cokilerce Bebegimucizem baktım o şekilde ama çıkmıyor bizim modelinki sürümden kaldırılmış araç zaten ondan belkide teşekkür ederim yinede :)
Bebegimucizem Cokilerce https://www.bebekavm.com/soo-baby-explora-travelo-adaptor buldum galiba bu siteye bir bakın isterseniz
Bebegimucizem Cokilerce Yok canım diyorum ya daha dün denk geldim sayfaya. Neden guvenmeyeceksin bir sorunu oldu mu sorgusuz sualsiz iade hakkın var. İnternet alışverişleri bana çok güvenli oluyor Instagram benzeri sayfalardan alışveriş yapmaktansa