Zeynep_adem58 Kizlar 12 haftalikken doktorum kiz demisti ama bugun gittim 15 haftaligim erkek dedi pipiyide gorduk hatta ama acaba kordon olabilirmi dedi kafam karisti erkek olup degisen varmi
Giraysmom20 Zeynep_adem58 biz ilk gittik 13 haftalıktı erkeğe benziyor ama 17. Haftayı bekleyelim dedi 18. Haftada gittim kesin erkek dedi kordon mu diye baya baya baktı ama sonra yok kesin erkek dedi sonuç erkek 😊
Sevimnaz Zeynep_adem58 erkek dedikten sonra pek değişmiyor erkek olacak demistim ilk hamile kaldigimda11 haftalık ultrason fotoğrafından da anlamıştım anneler hissedermiş sen ne hissediyorsun canim
Leman01 Zeynep_adem58 bizim doktorumuz emin olmak için kordonla pipisini ayrı ayrı görmek için bayağı bir uğraştı öyle söyledi
minnakleblebi Bebeğime 13. Haftada %90 erkek, 17 haftada kız, 19 da erkek , 23 . Haftada kız dediler. Doğduki kız 😂
Zeynep_adem58 minnakleblebi 19 zuncu haftada kesin mi erkek demizlerdi bn pipisini bile gordum ama kordonmu bilemedim doktor kordon olabilirmi acaba felan dedi
efelettin Böyle belirsizlikleri hiç sevmiyorum. 12. Haftalıkken doktoruma tahmin yapmayın demiştim. %70-80 gibi. 15 haftalıkken gittiğimde pipiyi ben bile gördüm erkek dedi, erkek oldu.
Zeynep_adem58 Sevimnaz bn hep kiz hissetmistim oglumda yuzum o kadar guzeldiki goren oglum olucak diyordu parliyordum bunda asiri sivilcelendim baya baya hep te kiz hissetmistim 12 de kiz dediginde sasirmamistim zaten hissediyordum
Zeynep_adem58 Leman01 bnimki bi bakti kordonmu diye sonra tekrat erkek dedi biiyorum oyle fazla incelemeid devlete gidiyorum hayirlisi olsun bi oglum var bife kizim olsjn isterdim ama sagligi herseyden onemli