KuzeyinAnnesii 2 ay oldu doğum yapalı kırmızı çizgi şeklinde duruyor bunun geçmesi için ne kullanmam gerek önerdiğiniz birşey var mı
KuzeyinAnnesii NNeslihaNN benimde 3 aya girmem az kaldı kırmızı duruyor çizik gibi kötü bir görüntü gitsin istiyorum ama bilemedim nasıl gidicek şuan yapsak geç mi kaldık onuda bilemiyorum
YazCilegi KuzeyinAnnesii Ben ilk günden beri contratubex diye bi krem kullanıyorum. Sabah aksam 6 ay kullancaksın dedi bana. Bütün arkadaslarım kullandı
YazCilegi KuzeyinAnnesii Valla 74 gün oldu doğum yapalı. Kırmızı hala ama olması gereken bu diye düşünüyorum öyle hemen iyileşmez
Emine KuzeyinAnnesii iz için doktor krem vermişti sorun bitkisel bir krem tabi ben süremedim oğlum çok gazlıydı aklıma bile gelmiyordu iz falan 😊
Egekizi Elmayi soyup kabugunun ic tarafini akliniza geldikce surtun o ize, sonuc mukemmel neredeyse cizgim kayboldu😁
EmrEGEbru KuzeyinAnnesii bana doktorum contractubex adında bi jel verdi. Sabah ve akşamları sürüyorum. Düzenli kullanıldığında işe yarıyormuş
Miniminianne KuzeyinAnnesii dört buçuk ay olmak üzere benim de kırmızı ve hatta kabarık duruyor iki farklı doktora gitmiştim başka konu için ikisi de dikişlerime baktı gayet iyi durumda olduğunu iz de kalmayacağını söyledi demek ki normal 😅