NNF19 15 gunluk bebegim Surekli emiyor agliyor doyup doymadigini nasil anlayacagin bilmiyorum sutun yetiyor mu 😢
Nadireyamac NNF19 canım kakası 6 kere bozuk para şeklinde veya 3 kere dolu dolu yapıyorsa çiş sayısı 5 6 yı 24 saat içinde buluyorsa doyuyordur gazı vardır belkide
Duygusm NNF19 Bunu çişli bezden anlarsınız. Günde ortalama 5 kez dolu bez alıyorsanız doyuyordur. Emme isteği sadece açlıktan olmuyor, anne kokusu, emme rahatlığı vs için de emmek istiyorlar ilk aylarda.
Mom9 kivirciginannesi bebeği devamlı tartamayacağınıza göre, en bilinen dolu dolu en az 5-6tane çişli bez almaktır. Eksik bilgi vermiş
kivirciginannesi Mom9 aylık kontrole gidiliyor ya hani belki biliyorsunuzdur? O ay kilo alımı yok ve ya az ise doymamış oluyor demekki.
Mom9 kivirciginannesi bence yeni bilgi öğrendiğiniz için teşekkür etmelisiniz 😊 küçük bebeklerde 10gün bile çok önemli 1ay tartılmayı beklemek için uzun bi süre. 14aylık kızım var tabi ki biliyorum aylık kontrolleri olduğunu.
Tubafadime NNF19 canim yetiyordur merak etme belki senin sıcaklığını istiyordur buralarda daha dünyaya adapte olamıyor bebekleer. Bol bol emzir. Gazini mutlaka al gaz ilacı ver düzenli aylik düzenli takib8nde anlarsin soyup doymadigini zaten 500 ile 1 kilo arası alması lazım benim bebegim aylik 1 kiloyu geckin alirdi ama sürekli aglardi bende onla aglardim 😂 sonra aylik kontrolde pişman olurdum niye böyle şeylere üzülüyorum sütüm yetmiyor zannedersem her ay