Happy__yenianne Arkadaşlar merhaba bebeğim sürekli öksürüyor 4 bucuk aylik ne yapabilirim ayaklarinin altina vikis filan sürdüm bebek vikisi baska ne yapabilirim bugün iyice artti yardim lütfen
Arhim Happy__yenianne canım ben bilmiyorum ama vıksı tehlikelı diye okumustm. Dr mu soyledı. Oksuruk olunca soganı kes ortadan ikiye ıcıne batır karanfiller 5 6ntane koy odanıza oksurugu gecer. Bol bol serum fizyolojik demıstınız drmuz
tubasd Happy__yenianne burnu tıkalı olabilir serum sıkıp aspire edin emzoriyorssniz ihlamur nane limon için
Merve123456 Happy__yenianne dis cikariyor olabilir. Biz de 3.5 aylik oksurmeye basladik hatta daha erkendi. Endiselendik doktora gittik geniz akintisi var dedi iki hafta olmadi disi geldi. Meger distenmis
Happy__yenianne Arhim bebek vikisi sorun olmazmis fazla agir bir kokusu yok kontrol ettim ayaklarina sürmüş tüm zaten teşekkürler ♥️
Happy__yenianne tubasd geceleri tıkanıyor sanki gecede sikarsam uykusu açılır diye sıkmiyorum yatmadan önce sikayim olmazsa
Aysukk Happy__yenianne buhar verebilirsiniz oğlumda 5.5 aylıken oksurugu baslamıstı geceleri özllikle. O uyurken 2ml serum içine 0.25 lik budecortun yarısı ekleyip buhar verdim 4-5 gece. Sabah akşam prospan şurup ve 4-5 gunde bitti öksürk tabi bunları hep dr yönlendrmesiyle uyguladım. Burnu tıkalıysa burun dusu yada serumla ıslatıp aspre edebilirsiniz xclear damlada cok iyi geliyor
Lenabebekk Happy__yenianne buhar makinamız varsa bebeğe ventolin ve izotoniksu var eczanelerden temin edebilirsiniz siringayla 0.5cc ventolin 2.0 CC izotonik sudan çekip buhar makinası ve pediatrik maske yardımıyla bebeğinize verin 15 gün boyunca doktora goturseniz oda aynısını verecektir benimde kızım öyle olmuştu bebek diye vermediler ilaç yan etkileri cok oluuomus ilaçların bu şekilde tedavi uygulaniyomus