alisinasmom Kızlar merhaba 2.5 aylık bebeğim var sütüm o kadar güzeldiki son birkaç gündür göğüslerim resmen bomboş yumusacık. Eskiden sabah kalktığımda dolu dolu olurdu. Sütüm mü azalıyor sıktığımda da azar azar geliyor. Bebeğim de emiyor ama anlayamıyorum sağmadığım için. Ne yapmalıyım dolu dolu olması için bunu yaşayan var mı aranızda.
U_H-annesiiii26 alisinasmom canım herşeyin başı bol sıvı tüketmekte bol su iç günde 3 litre rahat iç su sıvılaştırdığı için sütün kalitesini artırmak için yumurta et kuruyemiş yeşil yapraklı yiyecekler vs. bunlardan ye rezene kimyon anason çayını yap iç günde 2 3 fincan ve en önemlilerden biride bebeğin uyuduğunda sende dinlen ve uyu uyku çok güzel süt yapıyor dolduruyor göğüsleri
Melikekutlu alisinasmom göğüs terbiyesi cnm bnde 2 buck aylk bebeğm var bnmde yumuşak artk göğüs fzlasını üretp ağırlk yapmıor bebeğn kapasitesine göre üretim yapıor ama bzen gene şişlk olur bzen olmz normal unutma dolu meme = sulu süt boş meme= yağlı süt 😍
Cihangiriinannesii alisinasmom Memeler terbiye olmuştur artık bebeğin ihtiyacına göre süt uretiyordur büyük ihtimalle bu yüzden oluyor. Benimde yaklaşık 3 4. Ayından itibaren öyle ama sütüm var çok şükür
Leylamoms Emdiği için eskisi kadar tas gibi olmuyor bebek açlık belirtisi göstermiyor ise zaten doyuyordur gogus onun emdigi kadar sut üretiyor zaten benim de yumuşak
ESRA_07 Göğüsleriniz terbiye olmuş artık, süt kanallarınız genişlemiş, herkesin ki öyle olur zaten. Emin olun sütünüz vardır, hiç endişe etmeyin sütüm kesildi falan diye sakın. Bol bol emzirmeye devam.
1485 Meme bir aydan sonra terbiyelendigi için eskisi kadar sert gögüsler olmaz diye biliyorum. Onun yerine yumuşacık oluyormuş. Sıktığınız da süt geliyorsa sorun yok.