Nadireyamac Arkadaşlar, 38 günlük bebeğimin burnu tıkalı ne yaptıysam fayda olmadı çok korkuyorum nefes alamaz diye odaya soğan koysam olur mu?
Momyyyy Nadireyamac ben izotonik serum şeklinde su aldım onu şırınga yardımı ile çekip buruna sıkıyorum doğduğundan beri arada yapıyorum tıkandığında. Başının altına hafif yastık koyuyorum yan döndürüyorum yaz da sırt üstü fark etmez buruna sıkıyorum rahatlıyor
serebro Nadireyamac izotonik serumu sık burun aspiratörüyle güzelce temizle ağlayınca insan panik oluyor biraz ama iyice temiz olduğundan emin ol. Evine havalandırmaya gayret göster
NiDaAli_o Nadireyamac canım izotonik sular var ama deniz suyu olan otri bebe nin mesela ben onu kullanmıştım zaten minik minik şişelerde bir de azcık sıkılmayacak birden hızlıca sıkılacak yan yatırıp yapabilirsiniz Allah şifalar versin❤️
Nadireyamac Momyyyy canım o izotonik için 1 hafta kullanabilirmişiz sonra yenisini almak gerekiyormuş öyle mi yapıyorsun sende
Momyyyy Nadireyamac eczacı arkadaşımız verdi hiç öyle birşey demedi doktoruna sorayım bunu bir bilgim yok. Ama kullandım ilk doğduğundan aldık şuan 4 aylık hala kullanıyorum serum şeklinde olduğu için şırıngayı batırıyorum plastik yerine oradan çekiyorum yani hava almıyor hiç
Nadireyamac Momyyyy aynen bizimde o şekilde bende Youtubetan bakarken doktordan duydum yetişkinlerde 15 gün bebeklerde 1 hafta diyor sonra yenisi alınması gerekiyormuş biraz saçma geldi ilaç değil sonuçta bu tuzlu su üstelik hava da almıyor neyse bende sıkayım o zaman
Momyyyy Nadireyamac kendi doktoruna gidince sor bende soracağım. Ama bebeğin burunu aç rahatsız olur ben ilk zamanlar onu sıkıp peçeteyi sivri yapıp temizliyordum şuan kulak çöpüyle yapıyorum ama dikkatli olun çünkü burun delikleri dar ve Allah korusun kulak çöpünün pamuğu burunda kalır benim bir kere kulak çöpünden çıktı pamuk ama allahtan ucundaydı hemen geri çektim. Bazende kulak çöpünü o serumla ıslatıyorum onla temizliyorum