Aslhnn Kızlar bebeğim 67 günlük ultrasona girdik böbreği 7,5mm çıktı doktor böbrek genişlemesi var dedi böyle bi şey yaşayan var mı endişelenmeli miyim Moralim çok bozul ☹️
Ogullarinaasikanne Aslhnn benim oğlumda anne karninda her iki bobrektede vardi canım. Doğana kadar sag normale döndü sol buyumeye devam etti 4 yil cocuk nefrolojide takipliydik. İlk nedenini ogrenmek icin sondali ilacli filmler cekildi. 6 aylikken sunnet ettirdik sonrasinda buyume durdu. Büyüdükçe normale dönüyor Allahin izniyle dermani olan bir hastalik çok şükür. Kontrollerinizi ihmal etmeyin yeter çok gecmis olsun
Alpmerve Aslhnn bendede hamilelikte ayrıntılı ultrason sırasında öğrendim sol böbrek geniş demişti Doğum sonrası 1 aylik kontrolde yok demişlerdi Erkek bebeklerde daha fazla görülüyormus Doğum sonrası takipte kalın Tecrübeli ve sürekli gidebileceğiniz bir çocuk doktorunuz olsun mutlaka… İnşallah bir sıkıntı olmaz ama olsada Ufak bir operasyon yapıyorlarmış.rabbim zorda koymasın inşallah 🤲 Şifa versin inşallah 🤲🤲
Woody Aslhnn detaylı ulttasonda böbrekte genişleme vardı. Dogum sonraso yok dediler. Zamanla geçip, kaybolabiliyor demek ki. İyi bir doktor bulup takipte kalın ama
Tulinakrep Bizim renkli ultrasonda çıkmıştı bi böbrekde genişleme var denildi sonra doğunca yok dediler 8 ay idrar enfeksiyonuyla ilaç tedavisi gördü uzman bi doktora mutlaka götürün zamanla geçiyor ama uzman şart böyle şeylerde
Aslhnn @Alpmerve @Ogullarinaasikanne @Gzmkrm @Tulinakrep çok teşekkürler. Benim bebeğim kız enfeksiyona dikkat et dedi dr tahlil vericez.internette araştırdım böbrek yetmezliği diyodu geçmezse 😭
Tulinakrep Aslhnn benim doktorumda söyledi tedavi edilmezse böbrek yetmezliği olabilir diye ama çok şükür 5 aydık enfeksiyonu olmuyor içinizi ferah tutun bol su tüketsin
Alpmerve Aslhnn o kadar korkma canım içini ferah tut anne karnında her şeyleri tam olup doğmuyor bebisler maalesef Sen dikkat et tabiki Cokk dua et rabbim korktuğumuz şeyi yaşatmasın inşallah 🤲🤲