04hill Kızlar bebegim 2ay 6günlük memeyi hiçbi şekilde kabul etmiyo aventi denedim damaklı denedim kauçuk denedim bakkal emzigi demedim ucuz denedim pahalı denedim yok yok yok yani almıyo sürekli mememde kalmak istyo beni emzik gibi kullanıyo ve çok yoruldum bu durumdan bana bi akıl verin lütfen başta emzik vermediğime çok pişmanım 😔 6 haftadan önce doktoru önermedi şimdide kızım almıyo işte 🤦🏻♀️
Mom091 04hill emmeyen emmiyor emziği mesela benim kızım. Almadığım emzik kalmamıştı. 21. Aydan selam🙋🏻♀️ Hala emzik gibi kullanılıyorum…
Nohutannesi 04hill tommee tippeenin anne memesine yakın ödüllü bir emziği var.onu bir deneyin. Ve ısrarcı olun.benim de evde emzik koleksiyonum oldu sayesinde ama bir tek bunu alıyor. Bir de bıkmadan denemek ısrarcı olmak lazım o attıkça tekrar dene alacaktır zamanla inşallah
DamlaDoruk 04hill Doktoru dinlemeyip doğar doğmaz emzirdikten sonra verdim hemen hastanede. Öyle pahalı bişey de almamıştım şoktan Nuk’un emziğiydi 3 aylığız hala emiyo. Şerbete falan bandırıp verenler var ama daha çok küçükse tavsiye etmem. Allah yardımcın olsun 😂
Momyyyy 04hill benimde almadı bir sürü denedim avent nuk wee chicco bakkal emziği yok almadı çiğniyor gibi yaptı şuan 4 aylık hala emmiyor bende vermiyorum artık
Veraveannesi Bibs denedin mi bende ayni sekildeydim tam 1. Ayinda bibsi tuttu avent almistim onu istemiyodu halada istemiyor ama bibs cozum oldu onuda ilk basta pek almadi ama annem zorladi hala almiyordu annemin memlekete dondugu gun kara kara dusunuyordum napicaz diye bibsi verdim arkami dondum geri dondugumde cop cop emiyordu yilmadan dene bence
04hill Veraveannesi herşeyi denedim bipste dahil buna ama yok almadı bi ara hemen hergün deniyordum en son kustu sonra bende yıldım 🤦🏻♀️
Sinem2506 DamlaDoruk yaa bende aynısını almıştım şoktan ikili emzik hatta alırken kaç aylık olduğuna bile bakmamışım paketini de atmıştım 0-6 ay değil ona eminim bişeyler yanlış bu emzikte😁😁 10 günlükken başladı emmeye şuan 5 aylığız başka emzik kesinlikle kabul etmiyor aynısından bulamıyorum 🙈
04hill DamlaDoruk şanslılardansın 😅 keşke bende dinlemeseydim doktoru verseydim dogar dogmaz çok pişmanın 😔 emzigi bişeye batırmadım o riske giremem 🥺
DamlaDoruk Sinem2506 Evet ben de yanlışlıkla 0-3 yerine 0-6 aldım hatta biberon da almıştım yine Nuk’un 😊 Trendyolda nuk emzik diye yazdığında çıkıyo aynı modeller bakabilirsin
Sinem2506 DamlaDoruk bendeki kaç aylık için bilmiyorum ki canım bilsem alıcam aynısından emzikle gidip aynısını bulmak lazım
Veraveannesi 04hill yılma bence annem gitmeden bi gün evvel 2 saat uğraştı o attı annem verdi şimdide öyle aman aman emmiyo sıkılınca bide uykuya dalarken
Nohutannesi 04hill rica ederim ne demek.biz avent,bebedor,nuk,chicco,bibs mamajoo hepsini denedik bir tek bu markanin o ödüllü emziğini aliyor.bir de size tavsiyem çok açken yada çok ağlıyorken vermeyin sinirlenip hepten reddediyorlar