Elfida-10 Zeynepinannesiii bütün bebek mağazası satan yerlerde vardır. Ben geçen hafta aldım havlu külotlu çorap 15 liraydı
Mom091 Zeynepinannesiii h&min çoraplarını kullanıyorum. Renk renk almıştım. Benim kızımın bacakları hep soğuk olur normalde. Külotlu çorap giydiriyorum 2-3 gündür sıcacık oluyor
Sarisey Zeynepinannesiii katia&bony aliyorum ben tum coraplari. Ucuz diyemem ama pahali da degil. Onun disinda da 12-13liraya lcw de ici havlu kulotlu coraplar vardi. Gayet yumusak guzeldi
Zeynepinannesiii Mom091 kalın pijama giydiriyorum ama nafile altına bisey istiyor bende yeni giydirmeye başladım . Ayakları sürekli terliyor birde 🤷♀️🤦♀️
SeverusSnape Mom091 H&M külotlu çoraplarında organik pamuk olan var mı? Lcw’den baktıklarım hep polyester karışımlı ve ben tamamen pamuk istiyorum.
SeverusSnape Sarisey %100 veya %95 pamuk içerikli mi çorapları? Tüm denk geldiğim ve beğendiğim külotlu çoraplar polyester karışımlı. Pamuklu arıyorum bende.
Ummuhumeyra Lcw nin havlu külotlu çoraplarından kullanıyorum çok iyi sıcacık bacaklar ama ayakları gene buz gibi bir tane çorap birde panduf giydiriyorum
Zeynepinannesiii Ummuhumeyra bakarm ona da bi teşekkürler 🌸 benimkide aynı buz ayaklar hatta terliyor soğuk soğuk
balcicegin_annesi Zeynepinannesiii ebebekten çok aşırı kalın bir tane aldım 11 tl di sanırım ben genelde Waikiki den 20 tl ye alırdım hele ikili satılanlar hiç çöp olurdu ama tanesini o fiyata aldığım baya baya kalındı haşa giydiririm ikinci bebeğime de yani ama EBEBEK orda aynısını baya uygun aldı üstelik daha indirimsiz fiyatıyla 🤷♀️
Zeynepinannesiii balcicegin_annesi bakayım onada bazıları belini sıkıyor bebeğin normal mağazadan aldıklarım öyle oluyor 🤷♀️
balcicegin_annesi Zeynepinannesiii büyük beden al canım bende 36 ay sonrasını aldım 26 aylık kızıma ☺️ Zaten bol olsa sa rahattır
Mom091 SeverusSnape onu bilemiyorum ama vardır büyük ihtimalle. Benim aldıklarım yanlış hatırlamıyorsam %75 pamuk
Sarisey SeverusSnape acikcasi dikkat etmedim ama ben de %100 pamuklu olmamasina dikkat ediyorum😅😅 cok tuylenme yapiyor cunku. İncelemedim ama %100 pamuk kitikate de vardır diye dusunuyorum
SeverusSnape Sarisey ben de polyester içerikli hiçbir şey giydirmiyorum ama külotlu çorap bulmak biraz zor oluyor :)
Zeynepinannesiii Sonsuzask_06 teşekkürler🌸 bende oralardan alırım hm de iyi biraz pahalı sadece ona benzer bulursam alırım
Sonsuzask_06 Zeynepinannesiii kuzum ben yaz başı aldım 11 lira 15 lira gibiydi ben yazlıkları kışın kışlıkları yazın alıyorum hesaplı oluyor