limonlukarpuzzz İyi geceler canim anneler :) 9. Ay ataği yaşayanlar ne gibi sorunlar yasadiniz ne tür yöntemler denediniz ? Gece uykusu yok gündüz uykusu yok mahvolmuş bir şekilde geziyoruz ne kadar sürecek bu ? 🤦
Ecrinsuveannesi limonlukarpuzzz gündüz uykusu sıfır gece 11e kadar uykusuz geziyor tosbik geceleri de sürekli uyanıyor 🙄🙄
DogaLina limonlukarpuzzz 11. ayin basinda gecti bizim 😂 normaldd hic atak yasamamistik 9. ayin sonu 10. ay gibi ilk defa atak yasadik. gunduzleri tek uykuya dustu resmen asla uyumak istemiodu geceleri zirt pirt uyanmalar gun icinde surekli aglamalar asla memnun edememeler fln. 11. aya girdik gecti. ama simdide bizde 12. ay atagi basladi 😂 pacamdan ayrilmiyo aslaaa bide yuruyoruz surekli bi surukleme halindeyim cocugu 😂😂 allah kolaylik versin hepinize bizim cok zor gecti insallah sizinkiler en az sekilde gecer 🥰
limonlukarpuzzz DogaLina iyi dileklerin için çok tesekkur ederim canim 💕 ama zor geciyor hiç uyumiyoruz neredeyse birde yanindan ayrilmayacağim hiç hep beraber oturacağiz wc’ye bile musade yok düşün durumun vahimliğini 😂😂
limonlukarpuzzz Esdoel keşke bizde geçmeseydik atağa ama durumlar yabanci bize 🤭 aman sakin bir şekilde atlatirsiniz insallah :)
Esdoel limonlukarpuzzz inşallah canım bide 3 yaşında kızım vsr ataklar başladım mi cinnet geçiriyorum ben 🤣
DogaLina limonlukarpuzzz evet o atakta var yanindan ayrilmama ama bir sonraki atakta tavan yapiyo o daha ne ki 😂😂 allah hepimize kolaylik versin. ben wc ye kucagimda kizimla giriorum birlikte oturup kalkioruz 😂😂😂😂
limonlukarpuzzz DogaLina uyusak biraz dinlensek digerlerini aşariz herhalde moron gibi geziyoruz düşün 😂😂 çabucak geçr insallah 🤭
limonlukarpuzzz Esdoel aboo Allah yardimcin olsun :) ben 1 taneyle başa çikamiyorum. Yakinda ikinci çocuğa tövbe falan edicem yani 🤭
Esdoel limonlukarpuzzz hahaha benim kızım hep sakindi atak matak ne hiç bilmedim onda sürekli uyurdu kendi kendine oynardı o yüzden yaptım oğlum ilk olsaydi istemezdim bende korkardım 🤣
limonlukarpuzzz Esdoel keşke buda sakin olsaydi birazcik 🤭 bende sakin bir çocuk degilmişim eşimde öyle ondan sanirim 😂😂