Eyluldilek6044 Kizlar yardim edin bilgisi olan kizima aşi yaptirmati dusunuyorum. Toz halinde kac toz ve nasil ilerliycek tozlari.bilgisi olup yaptiran varmi. Fiyatlari nasil acaba
Yassos Eyluldilek6044 hangi aylar tam hatırlamıyorum ama 5 doz 7. Aydan başladık 2 ayda 1 gibi yapıldı ilk yapılanlar 1 gece hafif ateş yaptı . Fiyatları pahalıydı maaalesef . Doktorunuz belirliyor tarihleri doktora danışmanız daha iyi olur .
Rkyyksl Eyluldilek6044 bexsero 3-5-13 aylarda 2 dozunu yaptırdık fiyatı 450 civarında ateş yapıyor ama kolay düşüyor
MinikCilek Eyluldilek6044 1 yasından sonra 13 aylık falandı nimenrix tek doz yapıldı 360 yada 370 tl civarındaydı. 16 aylıkken bexsero 1 yapıldı 450 tl verdik 2. Yide aralık 14 den sonra yaptırıcaz canım.
Ela26elif Eyluldilek6044 ben kızıma 13 aylıkken başladım tek doz nimerix 3 doz bexsora dedi Dr son dozumuz kaldı Doktorunuza danışın dozları onlar belirliyor
Eyluldilek6044 Ela26elif herhangi bi dr yok ozel olarak. Aile hekimi karar verir ozaman dimi. Saglik ocagina sorcam cunku
Efeninannesiii_ Ela26elif 13aylikken oluyor yani sorun yok demi benim oğlum da 13aylik oldu o yüzden soruyorum ve hiç yapilmasi tek doz yaptırmak istiyorum
Ela26elif Eyluldilek6044 bende devlette bi çocuk doktoruna götürmüştüm olur neden olmasın nimerixle bexsora aynı gün yaptılar sonra 2 ay sonra bexsora tekrar yaptılar son dozu kaldı martta yapılacak dr hepsinin yazıyor zaten siZe ay ay tarih veriyor aşıdan sonra 4 saat arayla calpol ver demişti dr verdim çok hafif ateşle geçti biraz huysuzluk yaptı sadece
Tazeanne0134 Eyluldilek6044 tatlım sen çocuk doktoruna götürüp danışman lazım biz geçen ay bexsero yaptırdık bu ay nimetrix mı ne onu yaptıracaz
Mom62636362 Yassos ne kadardı hatırlıyor musunuz fiyatını acaba? Ben de yaptırıcam da, ikiz bebek olduğu için önden kendimi hazırlayayım diyorum 😄