Eyll_kuzu Merhaba güzel anneler 13 aylık bir kuzum maalesef beşiğinde yatmıyor ve bizim yatağımızda yatıyor Özgür yatmayı seviyor şimdi size sorum odasını ayrıp montesori yatak alsam olur mu ? İstediği gibi yatsın kaç aylıken oda ayırdınız
idillinamom Eyll_kuzu Montessorisini caploonba dan aldım. Odasını ayırdığım zaman 14 aylıktı. Normalde de bizimle değil bizim odada park beşiğinde yatıyordu. Çok zorluk cekmemistim
hunilimomm Eyll_kuzu tam yaşında ayırdım odasını montessori aldım ilk geceler zorlandı ama bir haftada alıştı suan 17 aylık hadi yatağa diyince koşa koşa gidiyor 😂😂
Sunasenel Eyll_kuzu Kızım 8 aylık bende yatağını değiştirmeyi düşünüyorum biz 3 aylıkken ayırdık odasını gece uykularımız düzenli olduğu için.
Hanzade_1 idillinamom ya bende şimdi coplonbaa dan oda bakıyorum denk geldi Pink house odası sizce nasıl kalite olarak yani henüz mağazaya gitme fırsatım olmadı
Eyll_kuzu idillinamom bende sanırım ayıracağım kış ana yapacak birşey yok uyku tulumunvar küçük oda zaten Petek kısık ayarda açılınca içerde durulmuyor marka verdiğiniz için çok teşekkür ederim hiç bilgim yoktu çünkü
idillinamom Eyll_kuzu Rica ederim 😊 ben hiç uyku tulumu kullanmadım. Üstüne muslin örtüyorum. Evin ısısı 24 derece olduğu için üstünü açarsa da çok sorun etmiyorum
Eyll_kuzu Sunasenel bizimde uykularımız çok düzenliydi özellikle gece uykusu ama 1 yaşına girdik bütün uyku düzeni çöp