Tito yani çok normal aslında uzun süre beze kaka çiş yapıyorlar dolayısıyla ayakta sağda solda kaka çiş yapmaya alışıyorlar öncelikle şiarınız kakamız tuvalete çişimiz tuvalete artık kimse yapmayacak altındaki beze olacak bir lazımdık edinmişsinizdir büyük ihtimalle lazımlığının yanına sevdiği oyuncakları götürün işte ayı da kakasını artık lazımlığa yapacakmış sen de yapmak ister misin diyin eğer tutmadıysa Elif in tuvalet kitabımı neydi bide teonun kaka kitabı var onları edinin her yarım saatte bazen 15 dakikada bir götürün lazımlığa oturtun o kitapları o lazımlıkta otururken okuyun işte beraber bazen destekleyici yorumlarda bulunun gün içinde sıkça bu konulardan bahsedin artık büyüdün işte halıya yapılmaz altına yapmaman gerekiyor gibi bir iki ay böyle sürecek sonra alışır bıkmayın yılmayın asla tekrar bez bağlamayın o tekrar bez bağlamanızı isteyecek inatlaşacak ama sakin ve sabırlı olun altına yaptığında bu sefer altına yaptın ama inanıyorum ki senin gibi akıllı bir çocuk bir dahaki sefere tuvalete yapacak tuvalete kakanı yaparsan onu yolcularız güle güle deriz sifonu da sen çekersin gibi teşvik edin kızım 27 aylık tuvalet eğitimini atlattık ama ben de bu yollardan geçtim tabi sizi anlıyorum