Kucukanne06 Kızlar alt çene ön dişlere azı değil direk alt dişler çürümeye başlamıs nokta kadar çürük oluşmuş delinmiş gibi aralarında dolgu veya kaplama yaptıranlar var mı bu altlara yapılır mi sizce
Baby_Mila Kucukanne06 yapılır ben kaplama yatırmadan önce yaşım küçük diye dolgu yapmışlardı dişimin renginde hemde üst en öndeki iki dişimin ortasıydı 🙈
acimavi Kucukanne06 benim arkadaşımın üst ön dişi kırılmıştı, dolgu yapıldı hiç belli de olmuyordu, alt ön dişlere de dolgu yapılır bence
Filiztuana Kucukanne06 merhaba siş doktorunun yanında yardımcı hemşireydim evet doldu yapılır ön gurup dişlerde estetik dolgu diye geçiyor ismi Gayette güzel olur siz bile anlamazsınız doldu olduğunu ama yapan kişide önemli işini bilene gitmenizi tavsiye ederim
Kucukanne06 Baby_Mila yaa çok şükür yaptıracağım en kısa zamanda bende internette de baktım üst dişe yapıldığı yazıyor ama alt dısle ilgili hiç bir şey yok ☺️
Kucukanne06 acimavi ne güzel insAllah banada yapılır üstlerım kaplama zaten onda sorun yok ama alt yapılır mı hiç internette baktım da ona dair bişey yok işte yapılır diyor ama altı okumadım hiç
Birgul Kucukanne06 ben yaptirdim alt iki on disimede ama cok dikkatli kullanmak lazim havuc elma falan issirmiyodum.kirildigi oldu tekrar yaptrdim.ama kesin cözumu zirkonyum kaplatmakta buldum.antep fistigi bile kirabiliyorum artik.
Kucukanne06 Filiztuana merhaba teşekkür ederim canım peki üst değil alt dişlere de yapılır dimi delik olmuş nokta kadar aralarında internette baktım hiç alt diş yok hep üst diş ama ondan sormak istedim
Srht Kucukanne06 evet dolguda yapılır kaplamada, lamine de olur. Estetik birer bir aynı formda yaparlar merak etmeyin.
Kucukanne06 Srht teşekkür ederim peki alt dişlere yapılır dimi üst dişe değil internette hep üst dişe yapıldığını okudum da
benim_adim_ebruli Filiztuana evet maalesef düştü yarısından kırıldı devlet özel ikisnde de denedik morarıyor
Kucukanne06 Filiztuana canım benim dişim dipten çürüme yapmış sanırım dıbden bir delik gibi oluşmuş onada yapılır mı dolgu vs kaplama
Filiztuana benim_adim_ebruli hiç bir tedavi onun morluklarını alamaz canım sinir ölmüş ne yazıkki geçmiş olsun