Borankus Kizlar bebegim 6 bucuk aylik tadimlara basladik patates kabak havuc yogurt gibi seyleri 3 gun kuralina uyarak verdim yarin brokoli vericem haslayip kolay eziliyor mu acaba yada sizler nasil verdiniz bilgi verirmisiniz acaba
Sidal Borankus evet kolay eziliyor ben elimle verıyodm çorbasını yapıyodm şimdi 8 aylık pilavını yapıyrm yada mücver
Hanzade_1 Borankus benşm kızım 5 buçuk aylık brokoli kabak patates havuç hepsini haşlıyorum blendırdan geçirip veriyorum çorba olarak
izmirliannee E_idil_kus brokoli fena gaz yapıyor baslarsanizda cok az verin ben bir kere o hatayi yaptim
minecavusoglu Bizde 6 aylığız buharda pişirip veriyorum Brokoliyi, gec değil canım verebilirsin tabi, doyurucu olsun diye mamada katıyorum icine biraz
Araseymen Borankus brokoli 7.aydan sonra 1 2 çiçek sapı yemeklerine eklenebilir 10.aydan sonra rahatca verilebilir doktorumuz bize öyle demişti ve oğlum şuan 10 aylık 2 gün önce tanıştı brokoli ile 🥰
Araseymen Borankus ayrıca bebeğinize verdiğiniz besinler sadece kol bacak yüz çevresinde alerjiye sebep olmaz makatı pişik gibi kızarıyorsa kaka öncesi yada sonrası verdiğiniz besinden dolayı olabiliyor.