Birkullanici Kizlar bebeklerinize neler veriyorsunuz 10 ay ve üstü icin.kiziminyeterince sağlıklı beslemiyorum sanki . Tek sevdigi sey makarna ve yogurt corbasi
mrvt01 Birkullanici Benimkide öyle 13 aylık şimdi önüne ne versem atıyor sinirlerim bozuluyor artık . Hiç beslenemiyır bu ara sanki. Çorba yoğurt köfte makarna pilav ıspanak yemeği sebze yemeği ayran ara öğünlerde kek vs yapıyorum
Mom870 Birkullanici sabah kahvaltısı labne muz ceviz ezmesi zeytin ekmek birkaç bebe bisküvisi ruşrym karışım veriyorum bazende tam buğday unundan kaşarlı krep yapıyorum. Öğlen o gün hangi çorba varsa onu akşam sebze yemeği yada çorba tabi herşeyi yemiyor ama benim için 1 kaşık tadına bakması bile yeter yemezse zorlamıyorum en çok yoğurt ve sade tarhana çorbasını seviyor. Hergün sebze yemeği yapmaya çalışıyorum tarhanaya ve şehriye çorbasına kıyma koyuyorum çünkü köfte şeklinde yemiyor bu şekilde araya kaynıyor
nuuluuuu24 Birkullanici canım bir ara öyle oluyorlar benim kızımda öyleydi 2 3 ay kadar sürdü dediğin gibi hergun yoğurt çorbası makarna yerdi bende onları cesitlendirdim sonra zamanla geçti zaten yani yapmadım bir süre evde ne varsa aç kalınca mecbur kaldı yedi çünkü cesitlendirsemde sagliksizdi sebzeleri yemeği şeyleri farklı farklı yaptım sundum oyuna vurdum işi onunla birlikte yaptım ama asla yoğurt veya makarna çorbası yapmadım sonra sonra geçti çok şükür ama dediğin gibi 2 3 ay makarna ve çorbaydi onlarıda farklı farklı vitaminler alsın diye çeşitli yapardim
mrvt01 Birkullanici Çok yediği için ya da üşüttüğü için kusmuş olabilir. Bizimkinde de oluyor arada. Ama yemek yememsi çok sinir bozucu. Özellikle kahvaltı yapmıyor benimki sevmiyor sanki salatalık muz yiyor sadece
Birkullanici mrvt01 benimki de yemiyor be kahvalti ne ogun muzda yemiyor caya ekmek dogruyorum arada onu yiyor bazen cani isterse omlet falan ,aksamlari 4 gibi ana ogun veririm onu yerse o baska bisey yemez
Birkullanici Mom870 karisim yemiyor benim bebegim ya , ama yemek ne versem diye kara kara düsünup en son yine yogurt corbasi veriyorum, peki süt zararli diyorlar ama sütlü muhallebi sutlac falan versem nasil olur acaba ya doktoruma sorayim yarin arayip