AntikSokrates Kızlar selam Ben ikinci üniversite olarak açıktan okuyorum işletme bölümünde . Ders notlarına nasıl ulaşabilirim bu bölümde okuyanlar var mi
asz AntikSokrates canım bu bölüm değil ama ata aöf te okuyorum.Atauni obs uygulamasını indirip lms den ulaşıyoruz canım.ben de sosyal hizmetler 2.sınıfım.
asz AntikSokrates muhtemelen ikinci üni kapsamında ki öğrencilerde aynı şekildir.çünkü ne bi büromuz var ne de kitap.
attbianne AntikSokrates lms den ulaşabilirsiniz orayada obs şifrenizle giriyosunuz bide özet satan biyer var numarasıni da verebilirim
asz Rzlgln 😂😂😂😂bacım bende 3 çocuk bi de.ikisi ergen üstelik.8.ve 6.sınıf.birde 8 aylık bebeğim var.24 saat yetmiyor bana inan ki
attbianne AntikSokrates 0553 157 74 48 bu ozetcinin numarası her bölümün özetleri var diyodu face grubunda inşallah sizinkide vardır
Rzlgln AntikSokrates Maşallah size yaş kaç ev hanımısınız yoksa çalışıyormusunuz kaç çocuğunuz var gayretle azimli kadınlara hayranım 😍
AntikSokrates Rzlgln 26 yaşındayım 1 çocuk annesiyim evet çalışıyorum memurum 😀 tşk ederim canım sağol 😊