beybi11 Merhabalar, 5 gün önce doğum yaptım. Hem iç hem dışta dikişlerim var ama dış dikişte bir şişlik hissediyorum. Dikişlere baktığımda farklı bir şey görünmüyor, açılma kanama vs yok. Bu durumu yaşayan oldu mu?
Baby_Mila beybi11 canım çok ayakta kalırsan ya da çok oturursan oluyor bol bol yat dinlen geçecektir o zaman gözünaydın bu arada ☺️
LINDAMAY beybi11 tebrik ederim gözün aydın. Dikişler yeni olduğu için kabarık ve kırmızı olurlar. Zamanla şişi iner rengi açılır, 1 sene sonraya baya bir düzelmiş olur.
Gzmkrm beybi11 çok normal sonuçta bıçakla kesiyorlar benimde öyleydi hatta uzun bi süre geçmedi şişlik ama aksi bi durumda yoktu.14. Günde de batmaya başlıyo aşağı yukarı artık dikişlerin atacağının habercisi o da panik yapma bn çok yapmıştım çünkü dikişlerim mi patladı diye. Temiz tut ilaçlarını ihmal etme ve mutlaka tampon hareketlerle kurula kuru kalması çok önemli
Eminehifa beybi11 normal canım şişmesi boş kaldığında yatıp dinlen bide pansuman et çabucak iyileşir inşallah hem pansuman yaptığında iltihaplanmayı da onlersin
beybi11 Baby_Mila Melosing Khumar_cafar LINDAMAY Teşekkür ederim içim rahatladı, birkaç gün sonra kontrole gideceğim 😊
Melosing Şişlik olabiir normal ama hala üzerine oturamama gibi bir durum varsa doktorunuza danışın bende öyle olmuştu fitil ve hap verdi 10. Günde geçti neredeyse.
Khumar_cafar Benimde dikisim coktu. Ve dikisimin 1de oyle bir sislik vardi. Zamanla gecti benimki. Cok ayakta durunca ve soguk suyla yikaniyorsan oyle soguk cekiyo sisiyo. Bende zamanla gecmisti. Doktorumda kanama yoksa korkmana gerek yok. Temizligini yap duzenli gecer demisti. Gecti de zaten.