Gamze-S
oğlum 4 aylıkken lokal anesteziyle sünnet ettirdik. İlk gün ağlamalı geçti 2. Güne gayet keyfi yerindeydi. O ağlamaları bitmişti. 1 haftaya kadar tamamen şişi falan iniyor dikişleri kalıyor. Bugün sünnet sonrası 11. Günü dikişleri hala duruyor henüz bi kısmı erimedi. Onun dışında bişeyi kalmadı. Doktor operasyon sonrası 1 tane fitil verdi fitili 2 ye böl birini operasyondan bi saat sonra diğer yarısını 3 saat sonra ver dedi öyle yaptım. Bir de 2 tüp krem verdi her bez değiştirmede sür dedi öyle yaptım. Bardak koymana veya büyük bez almana gerek yok dedi bende almadım. Aynı bezle devam ettim ama hep bol bağladım ve pipisine değecek olan yeride doktorun verdiği kremle kremledim ki nemli kalsın bezin orası yapışmasın diye. Çıtlı çıtlı bodyleri çıtçıtlama serbest bırak bezi sıktırmasın ben baya iyileşene kadar çıtçıtlamadım. Bol pijamalar giydirdim bezi bol bağladım verilen kremi her bez değiştirmede bol bol sürdüm pipisine değecek yeride kremledim hiç sıkıntı yaşamadım çok şükür. Doktor 3.günü banyo yapabilirsin dedi ben 4 . Gün yaptım sıkıntı olmadı atlattık çok şükür sizde kolay atlatırsınız umarım pozitif düşün güzel geçsin stres yaparsanız bebişe de yansır o yüzden siz güçlü kalın bebiş de güçlü olsun ben operasyona bile girdim düşün :)