Omerinannesi342 1 yaşına gelene kadar Sleepy kullanıyorduk gayet memnunduk ta ki oğlum çok su içip bolca çiş yapana kadar. Her sabah üst değişmekten gına geldi. Sizce molfix nasıl sızdıdıyor mu?
Goktug1308 Omerinannesi342 molfix ben hic begenmedim emiciliği hiç güzel degil prima kullanıyorum marketimde bedenı kalmayınca mecbur molfix aldım ama bebeğim çişini yaptıgında altını acınca resmen cocugun kasıklarına kadar nemliydi ve kıpkırmızıydı ki bez altında cok da durmadı yanı hani diyebilirsin saatlerce mı oyle durdu hayır durmadı da
04112019 Omerinannesi342 bazen molfıx alıyorum çok güzel bazen alıyorum berbat sahtesimi vardır nedir anlayamadım
Cansuukuzeys Molfix pure soft olanı deneyin kesinlikle ben çok memnun kaldım . Yeşil olanını denemedim ama gördüm arkadaşımda dokusunu beğenmedim Onun
Tubis Cansuukuzeys bende 5 ay kullandım nerdeyse molfixsin yeşil olanını şuan prue softa geçtik hiç taşma felan olmadı şuana kadar aşırı memnunum ve molfix yazısının üstündeki çıkarma gibi birşey var onu çıkarınca bez önden genişliyor onu fark ettim 1 haftadr 😂
Seyma_52 Omerinannesi342 bende molfixs kullanıyordum arada ki farkı görmek adına sleppy alayım dedim ama her ikisi de sızıdırma yaptı bende. Primada gereksiz pahalı geliyor bilmiyorum ne yapacağım ama bu ay tekrar molfixs bir şans verdim bakalım
Tubis Omerinannesi342 valla canm bende normal molfix kullanıyordum ama çok aşırı taşma yapiordu burdaki tavsiyeler üzerine molfix prue softa geçtik 1 haftadr taşma sorunumuz kalmadi
Fatma69 Omerinannesi342 ikisini de denedim molfix pişik yaptı sızdırdı slep çişi bir yere topluyor en iyisi a 101 in bezi deneyin derim prima kalitesinde sızdırma yapmadı
Kubraasel61 Omerinannesi342 ben sleppy denedim memnun kalmadım hem sızdırıyor hemde dokusu baya pamuksu gelmedi prima aldim çok güzel dedikleri için o en berbatı 2 saatte bir kesinlikle degistirmen lazim ve çok pis kokuyor bez sızdırıyor lastik izi yapıyor molfix aldim onunda dokusunu begenmedim sonra molfix puro soft aldim çok memnunum herkeze tavsiye ederimmm yumuşacık ve sızdırmıyor