bukisss biz aynıydık canım benim bebeğim de çok gazlı ve kolik bir bebekti hiç susmadan ağlıyordu tuvalete gidemiyordum yemek yemiyordum hiçbir iş yapamıyordum ilk 1 ay annem kaldı yanımda pandemiden dolayı kayınvalidemler o zaman Gelemediler Daha sonra annem de gitmek durumunda kaldı yani yapayalnız kaldım evde çocukla tek başıma ne yapacağım bilmiyordum eşim sağ olsun Yardımcı oluyordu ama Sonuçta Onun da işe gitmesi gerekiyordu işte olduğu zamanlarda hiçbir şekilde yemek yemiyordum tuvalete gidemiyor dum gerçekten zor zamanlardı ama bilmiyorum bu bence Allah’ın annelere vermiş olduğu bir güç.. bir anda hiç alışık olmadığın bir hayata adım atıyorsun bebek, sorumlulukların, hayatın, yeme içmen her şey değişiyor ve sen bir anda buna adapte oluyorsun hiç farkına varmadan anne oluyorsun yani Çok garip ama bir anda bebeğini yıkamaya başlıyorsun Bir anda onunla beraber yemek yemeyi öğreniyorsun Onunla beraber çamaşır atmayı yemek yapmayı bir anda bir bakmışsın her şey onunla yapıyorsun sen bile İnanmıyorsun O yüzden Korkma hepsi geçecek biz 7 aylık olduk ya hala problemlerimiz bitmedi gazı geçti ama bu sefer de diş sıkıntısı başladı atakları bir yerden falan filan ama tabii bebekliğine bakarsak 1000 kat daha iyi o yüzden sen hiç Canını sıkma her şey düzelecek birisi gidince boşluğa düşmüş gibi olacaksın ama merak etme her şey geçici her şeye alışıyorsun ilk başta yapamayacakmışsın gibi geliyor Onunla ilgilenemeyecekmışsın gibi Ama hepsini yapıyorsun sen ANNESİN unutma çok güçlüsün🌼