Kızlar merhaba 7 aylık bir oğlum var doğduğundan beri gözünde çapaklanma oluyordu bunun için defalarca kez Damla kullandık Ben kanal tıkanıklığı olduğunu anlamıştım zaten Çünkü Damla ile geçiyordu ve bir süre sonra tekrarlıyordu dün hastaneye götürdük Doktor kanal tıkanıklığı var dedi masaj önerdi Gözüde bayağı şişmiş durumda sol gözü resmen küçük duruyor sürekli çapaklanıyor önceden masaj yapıyordum ama biraz bastırmadan yapıyordum Doktor masajı gösterdi bizim üzerimizde de gösterdi biraz bastırarak yapmam gerektiğini söyledi bunun çocuğun canını yakmayacağım aksine onu rahatlatacağını söyledi Dünden beri masaj yapmaya başladım ne zaman geçer acaba başınıza geldi mi çapaklanması ya da gözünün şişliği ne zaman geçer. düzenli yaparsan bir buçuk aya kadar gözün tamamen düzeleceğini söyledi Eğer düzelmezse bir yaştan sonra operasyon gerekiyormuş narkoz alması gerekir dedi. Bebeğinde kanal tıkanıklığı olan anneler bu süreçte neler yaptınız Sadece masaj mı yaptınız ve ne kadar sürede geçirdi