Silao Merhabalar 2 aylık bebeğim 2 gündür asla uyumuyor gazı yok karnı tok altı temiz herşeyi tam çok uykusu var ama dalamıyor böyle bir problem yaşayan oldu mu nasıl bi çözüm buldunuz paylaşırsınız sevinirim
Asel123 Silao 2 ay 12 günlük bebeğim var gündüz asla uyumuyor uyursa 1 saat onun haricinde gece 1 e kadar ayakta sabah 10da kalkıyor alıştım artık 2 aylık olduğu gibi gündüz uykusu bitti 😒😇
Silao Nadireyamac onu da denedik maalesef 2 aylık oldu bi değişti anlamadım ben atak dönemleri mi ne oluyormuş onu mu geçiriyor acaba
Silao Asel123 aynen bende o durumdayım asla ama asla uyumuyor gündüzleri yemek bile yiyemedim gözleri kıpkırmızı ama uyumuyor
Merveninmiskokulusu Asel123 Aynı benim kız😬bizde 2 ay 10 günlüğüz tam anlattığın gibi günümüz canım yeni güncellemeler geliyor galiba bizim bebişlere😁
Asel123 Silao benim kızçem çok enerjik nedense bende pusetibe koyuyorum emziğideağzına veriyorum ben yemek hazırlarken oda oyalanıyo öyle sizde deneyin ses felan açın durur belki 😇😄
melikeeomeer Silao olur tabi YouTube ye yaz pedeloglarin önerdiği mini diye benim bebgim o olamadan uyumuyo 34 günlük olmasına rağmen ♥️😍
Asel123 Silao 1 tane mi denediniz emzik .ben en pahalı emziği aldım almaz olaydım tutmadı 10 tllik emziği tuttu 😆
Silao Asel123 ahahahahah 😂 10 TL olandan da aldım 90 TL olandan da şimdi pahalı olanı az az tutuyo bakalım 😂