Momsbabyy Tadimlarimizi yaptık şimdi bize güzel lezzetli tarifler lazım anneler kuşuma ne yedirebiliriim☺️🌹
Yerfistigininannesi Momsbabyy kabak patates havuç haşlayıp irmikle pisiriyodum bide zeytinyağı en son pırasalı havuç irmik. Yeşil fasulye yoğurtla yediriyorum meyveli yoğurt . Yoğurt çorbası balkabağı haşlayıp pekmezle veriyorum ev yapımı cici bebe vs vs
Mdogu Ben sebzeleri haşlayıp buharda yoğurt ile karıştırıp yediriyordum ve sebze çorbası yapıyordum denediğim sebzelerden.Sabahları labne,yumurta sarısı,avakado karıştırıp veriyordum.
Mdogu Momsbabyy birde meyveli yoğurt yapıyordum onuda severek yiyorlar.Artık denediği sevdiği meyvelerden.
Yerfistigininannesi Momsbabyy yeşil fasulyeyi küçük küçük doğradım hasladim piştikten sonra biraz irmiklede pişirdim zeytinyağıyla blendırdan çektim kızım onu çok sevmişti
Ek-istanbul AYLININANNESI2020 birsürü güzel tatif var ben koleksiyona ekliyorum 1 ay sonra falan ek gıdaya geçicez yapıcam değişik değişik. Balkabagı tarifleri balık çorbaları gece tok tutan tarifler herşey var. Değişik değişik beslenir çocukta tekdüze gitmez hem
AYLININANNESI2020 Ek-istanbul evet bende hepsinin ekran goruntusun aldim 1ay sora bizde 6ay olucas inSALLAH HEPSIN YAPARIM KIZIMA INSALLAH