Havvamurt Kızlar doğumdan sonra bir ben miyim kilo alan. Millet kilo vermiş. Benim doğumda 7kilo gitti doğumdan sonra 4kilo aldım oğlum 3ay 7gunluk
ozi Havvamurt bende 8 kilo vermiştim 3 geri aldim. 😣 Ama genel olarak 20 kilo fazlam var 😒 nasil vericem bilmiyorum
snr Havvamurt süt olsun ye mantığıyla sürekli yiyince bende 2 kılo aldım ilk ay ama şükür ki Kendı kendime kaldım ve daha kilo almadım
Havvamurt ozi ay inşallah tez zamanda veririz valla çok sinir bozucu tatliyı azalttim biraz sabitledim kilomu zaten tüp bebek ondan çok kilo aldım
snr Havvamurt aslında süt artırmada önemli olan bol sıvı tüketimiymiş :)) Promalt için baya etkili oluyo süt artırmada ben faydasını görüyorum
Havvamurt Meryemikra42 bı post açtım geçen ay millet hamile kalmadan önceki kilosundan bile daha zayıf mis
Aysegulisaa54 Havvamurt hamilelikte 6 kılo aldım dogumda gitti kılom oğlum 2 ay 18 günlük 2 kılo aldım
EsilaMeryemim Havvamurt 3 ay 6 günlüğüz 69 la Doğuma girdim ne güzel 60 olmuştum ama şimdi 63 64 arası😭
mirsad Havvamurt doğumdan sonra mide bulantısı oldu bende hala da var 2 ay oldu doğum yapalı geçmiyor yiyorum ama çok değil
elfahmtyigit Havvamurt bende tam tersine kilo almaya calisiyorum o kadar kilo verdim kendiliginden gitti 5 6 kilo eksigim var alicam ins emziriyorsaniz suan kilo vermeyin ilerde gider zaten