eslemsiii Elifinannesiii-11 huzursuzluk, gece uyuyamama, gürültülü mukuslu kaka, karın gurultusu sonuç süt ve süt ürünleri alerjisi
Princessmother SeydaDuru nasıl bir kusma canım sürekli mi ? Benim kızda beslendikten sonra bazen kusuyor yarım ölçek kadar bazen hiç kusmuyor gece zaten kusmuyor
Mirage91 eslemsiii Bizimkiside uzun zamandır ek gıda alıyor. 5 gündür ishal oluyor sabah kalkınca yüzü benek benek kırmızı bugünde baya alnının ortası kabarmıştı kızarıktı alerji midir oldu mu sizde
eslemsiii Mirage91 benim kızım bağırsak tepkili sadece yumurta sarısı verdiğimde teninde kırmızı benekler oldu. Ne yedirmiştiniz ya da emziriyorsanız siz ne yediniz belki ona tepki verdi
SeydaDuru Princessmother sureklı kusuyor evet Çeşme gıbı adete emsede kusuyor mama da versem kusuyor. Besın alerjısı çıktı bıZde dr süt ve süt urunlerı yasakladı bana aptamılın de alerjı mamasını verdı bebeğime dün başladık ama hala kusuyor 15 gün sonra kontrolümüz var . 21 günlüğüz 🙁
Mirage91 eslemsiii aynı şeyleri yedik sorun yaşamadı sonradan çıkmaya başladı mama alıyor bizimkisi. Sabahları çıkıyor bizimkisinin kırmızı noktaları sizinde öyle miydi yarın peyniri kesicem ondan dolayı mı diye her ay bi sıkıntı
Princessmother SeydaDuru anladım canım bizim kusma durumumuz sürekli değil teşekkür ederim 😘inşallah hemen kesilir kusması
Marjinal_Anne2 Mirage91 ay konuya dahil olacağım ama bizimki de kırmızı nokta şeklinde sabahları cıkıyor acaba peyniraltı suyunundam öı diyprum , gerçekten her ay bi sıkıntı ya🤦🏼♀️
Mirage91 Marjinal_Anne2 sizinkisi kaç aylık. Yoğurt mayalayıp veriyordum gaz yapıyord uyuyamıyordu çocuk 1 aydır vermiyorum. peyniri kessem sabah yerine ne vermem lazım tok tutması için acaba
Marjinal_Anne2 Mirage91 6 aylığız, ben yarım kahvaltıya irmik bi çay kaşığı pekmez biraz muz ezip vereceğim , instagram kullanıyorsanız ek gıda adına çok güzel öğünler tarifler var oradan da bakabilirsiniz ben hep bakıyorum 🙏🏻