Sevgilina Merhaba anneler, Rezene ve anason ikisini karışık olarak aldım. Bebişime vermeyip kendim içeceğim. Ölçü olarak nasıl kullanmam gerekiyor ? Bir çay kaşığı mı yoksa bir tatlı kaşığı olarak mı ?
Sulegorkem Sevgilina bir tatlı kaşığı kadar yapılıyo canım birde bebeğin 3 ayım altındaysa anason karışımlı verme bebeğine
nesee Sevgilina eczaci anason onermem dedi çocuktur aglar uyumaz onlara bunu yapmayın dedi onun yerine rezene çayı verdi 2 3 çay kaşığı iciriyordum
Acemi_ogretmen_annee Süt için rezene de olabilir fakat ısırganotu çayı öneririm çoğu doktor söylüyor bu otu
Sevgilina Acemi_ogretmen_annee süt için değilde bebişimin gazını rahat çıkartabilmesi kullanmayı düşünüyorum:)
Acemi_ogretmen_annee Sevgilina kimyon deneyebilirsiniz faydası oluyor araştırın bi dilerseniz. Gaz ilaçlarından daha masum olduğu kesin☺️
Bilgedefne Ben hem dezene kullanıyorum 42 gündür bebeğim 3 gündür gaz sorunu var ve gaz damlası sabsimplex bir işe yaramadı dün gece anason yaptım vr çocuk İnan rahatladı anason uyku yapmaz tabi ölçek fazla vermezsen 1 su bardağına 5 adet anasın attık beş dakıka kaynattım sonra demlenmesene bıraktım üç damla verdim çok az şekilde uyku yapmadı gece ama en azından ağlayıp ıkınmadı gayet rahatladı