Canancann gizmii ben gündüz bir kez sağım yapıyorum saat 2 gibi. İki göğüsten toplam 210 çıkıyor. Tüm gece biriktiği için o da. Şuan 7.5 aylık zaten hem ek hıda hem mama hemde o sağdığım sütle besliyorum o kadar
Senacay gizmii ben çok düzenli sagdim gece gündüz 2 saatte bir. Sonra bol su ictim, tahin, susam, dereotu, rezene, birde e bebekten promalt aldım. İlk doğum yaptığımda zamanda 20 CC geliyordu
Deletedmom0099 gizmii baştan beri pek sıkıntı yaşamadım çok şükür ama düzenli sağıyorum. çalıştığım için. eğer hem emzirip hem sağıyorsan o normal. sadece sağıyorsan evet az ama arttırabilirsin. e bebekten malt içeceği, bestlak damla ve milk tea benim fayda gördüklerim
psikolog-anne gizmii benim bebiş prematüre dogdu, sürekli sağıp besledim o yüzden, 2 saatte bir sağım yapmak cok arttırıyor. Baska inan hiçbirşey yapmadım, düzenli sağım o kadar 🙏
Babygirlmom Senacay canım bende 23 günlük anneyim sağınca 10 cc 20 cc zor çıkıyor bende ağlıyorum sütüm yok mu bebek doymuyor mu diye normal mi sence yoksa sürekli sağdıkça artar mı nasıl yapmalıyım yardımcı olursan çok sevinirim bende herşey yiyip içiyorum . Mesela sağıyorum 4 dk sonra süt gelmemeye başlıyor o an devam etmelimiyim sağma ya ben süt yok diye kesiyorum ağlıyorum
Senacay Polat2706 elektrikli pompa ile. 2 saatte bir gece gündüz sagdim yavaş yavaş 60 70 90 100 3. Ayda 120 oldu . Hatta uykumu almış ve morelim yerinde ise 150cc bile sagiyordum
gizmii Senacay peki üç saat geç mi sence ben bazen iki saatte bir düzenli sagiyorum ama bazen vakit bulamıyorum dört saat geciyo bu düzensizlikten mi artmiyo acaba
Polat2706 Senacay maşallah canım ilk başladığında ne kadardı benim 10ml anca çok az yani yinede artar mı
Canancann gizmii sadece gece emiyo o da emzik gibi kullanıyor öyle karın doyurmak için değil. Uzun süredir mama da veriyorum ben çünkü hem sütüm yetmedi hem oğlumda emmedi
Senacay gizmii olabildiğince düzenli sağın pek 3 saati germemeye bakın. Zaten cagalip düzene girdikten sonra 4 saate kadar çıkarsınız. Hatta gece yatmadan önce sonra sağıp günduz sagabilirsin. Ben artık öyle yapıyorum. Arada azalır gibi oluyor o zaman daha düzenli sagiyorum tekrar düzeliyor
Mimarannee gizmii ben çok düzensiz sağıyorum 3-4-5 aralığında 160-200 cc çıkıyor emmiyor benim bebeğim sağdığım sütle besliyorum. 2.5 aylık
Senacay Polat2706 ben 20cc ile basladim. Hatta herkes bana boşuna uğraşıyorsun makineyle sut artmaz kesilir dedi ben dinlemedim kimseyi sen önce inan ve strese girme. İlk zaman sut gelmesede 15 dk sağ mutlaka