Sureyyabyt Yenidogan bebeğe su verilir mi kayinvaldem süt çok şekerli arada bi kaşıkla su ver dedi kafam karıştı vermeli miyim siz verdiniz mi
Mom064 Sureyyabyt uff sakın öyle bir hata yapmayın 6ay su yokk sütün zaten hepsi su denecek kadar yani benim kayınvalidem agzına seker sürmüştü ben lvabodayken bi o zaman su verdim
2prematureannesi Sureyyabyt emziriyorsan verilmez canım ama mamada veriyorsan yada mama veriyorsan sadece 1 çay kaşığı kadar su verebilirsin emziriyorsan sadece kesinlikle su verilmez
Tanemduygu Sureyyabyt ben 5 ayina kadar vermedim mama yiyordu banada cok ver ver dediler ama cok nadir ara ara vermistim galiba gecmis zaman hatirlamiyorum ama verilmex yani
Woody Sureyyabyt Ben emziriyordum. Doktorum teklif et ihtiyacı varsa içer demişti. Saçma gelmişti ama gerçekten çok sıcak günlerde özellikle içiyordu, bazen de hiç istrmiyordu
Nadireyamac Sureyyabyt canım ben doktora sordum kesinlikle verme dedi. 6 aydan önce sadece anne sütü dedi tabi mama veriyorsan da mamadan sonra 1 2 çay kaşığı su verebilirsin. Sakın öyle birşey yapma
Aysu01- Sureyyabyt Rabbim öyle güzel vermiş ki o sütü bebek susadigi zaman su açıktigi zaman süt oluyormuş o o yüzden emiyorsa verme gereği yok yani bebeğin ihtiyacını karşılıyor kaynanan da sorarsa veriyom dersin
Sariiannee Sureyyabyt 1 kaşık suyun zararı olmaz istersen verebilirsin bence.Ama midesi boşuna dolmasın ki daha çok emsin diye vermeyin diyorlar.
BanniCici Sureyyabyt anne sütünün %88 i sudur. Vermeyin. Boşu boşuna midesi su dolacak ve beslenmek istemeyecek
Zeynepazram Verilmez su zehirlenmesi diye bir sey var ben her seyi kendim arastırırım ögrenirim kayınvalidemin eski cahil cühela tecrübelerine ihtiyacım yok ona kalsa yenıdoganken ek gıdaya baslıcak
Sureyyabyt Bna da mantıksız geldi ama bebeğin böbrekleri iflas edecek yok susamış yok bilmem ne tedirgin oldum bnde