Tubidy Merhaba arkadaşlar 35 gün önce normal doğum yaptım son 20 -25 gündür yani dikişler tam olarak düştüğünden beri vajinamdan istemsiz bir şekilde gaz çıkıyor. İkinci doğumum ama ilkinde hiç böyle bişey yaşamamıştım başına gelip doktorla görüşen var mı ?
Fadimr Tubidy ben sezeryan doğum yaptım ama ona rağmen oldu ve eşimin yanında olması sorun değil ama olur olmadık zamanlarda kişilerin yanında oluyırdu ve çok sesli olduğu için utanç verici😭
Tubidy Annnisshhh ne kadar süre sonra geçti acaba ? Çok sinir bozucu bi durum ya 🤦🏻♀️Normal gez gibi sesi var ve ne tutabiliyorum nede geldiğini anlayamıyorum
Tubidy Fadimr kesinlikle öyle başka insanların yanında olması yada olacak korkusu yetiyor insana 🤦🏻♀️
arasmom Tubidy yok yok açılma olduğu için yaşanan bi problem vajina eski haline geldiğinde geçiyor ☺️
Tubidy arasmom bi an önce dönseler ya eski hallerine 🙈 allahtan bebeklerimiz küçük havalar soğuk diye dışarı çıkamıyoruz 😂🙈
Arelll Tubidy doğumdan sonraki gaz herkesin derdi sanırım hem normal hem vajinal ikisini de tutamıyorum evden çıkmak istemiyorum artık
Tubidy Arelll ben evden çıkamıyorum zaten ama gelen olunca mecbur insan içine çıkılıyor 🙈 demek herkesin sıkıntısıymış bende doktoru beğenmediğim için dedim kesin kötü dikti 🙈
Bittersweet Tubidy konuyla alakasiz bir sey sorscsgim ama ikinci dogumunuz ilkinden daha kolay oldu mu? Hep oyle derler ya benim ilk dogumum cok zor oldu 24 saat sanci cektim ikinci nasil olcak acaba
Tubidy Bittersweet ikincisi çok daha kolay oldu ama maalesef doktorum çok kötüydü 🤦🏻♀️Hiç kesisiz doğurabilecekken doktor hanımın ayılmasını bekledik ve bebek haznede sıkıştı doğduğunda vücudu mosmordu ebe doğumumu yaptırsaydı sıfır kesiyle doğuracaktım