Blackcloud Kızlar benim karma bir cildim var, akneyede meyilli, sivilceler için bir krem vs. kullanıpta kesin çözüm bulan var mı? 😕
Cnngn Blackcloud bnmde öyle bir drdim var nette bı kür gördüm eczaneden 1 ampul ilaç ve menekşe yağı almam gerekiyo madecassol krem ve bepantholle yapılıyormuş
Fatmavrsn Blackcloud en büyük derdim her gören ne oldu sana diyo gına geldi bana bir tek sivilce hapi etki etmışti emzirmeyi bırakınca doktora gidicem
Melo04 Blackcloud fazla sivilceye ne iyi gelir bilmiyorm ama ben adet dönemi muhakkak 2 tane sivilce çıkar yüzümde o zaman da kükürt kremi sürüyorum sadece sivilce üzerine ertesi gün olgunlaşiyor ertesi güne de sönüyor 3 gün sürüyor o aralar asla nemlendirici degdirmiyorm besler sivilceyi çünkü nemlendirmek adına gül suyu kullanıyorum sadece peeling de yapılmaz zaten sivilceli yüze o dönemlere neutrogena nin sivilce karşıtı temizleme Jeli kullanıyorum
Oyku123 Bende şurda bekliyim hamilelikten onceleri denemedigim krem kalmadi doktor kontrollu hic fayda gormedim.. hamileyken hicbirsey kullanmadan bebek gibi purüzsüz oldu yuzum dogumdan sonra gene eski haline döndü sivilce olmayan yer kalmamiş yüzumde .
Mrn-15 Blackcloud madecasol krem sivilcenın oldugu bolgeye sur gece sur sakın gunduz kullanma haftada 3 defa uygula bır gun arayla once yuzunu kızartacak kasıntı yapacak sonra gecıyo cıldım cok kötüydü o kremın sayesınde toparldı
Melo04 Blackcloud eğer sivilceler canlıysa yani kırmızı ve içi dolu ise kükürt kremi canım. Ama lekeleri kalmışsa beyazlatıcı Krem iyi geliyor
0101_kusum01 Blackcloud sudocrem der susarım 😏 bebeegimin pisigi için almıştım ama pek kullanmadım ya gecesi sivilcem çıkıyor üzerine dokunduruyorum sabaha geçiyor şiddetle tavsiye ederim canım kullan 😘