Derinsum Minnakcan benim 35gunlukken düşmüştü bütün dikislerim canım batikon banada vermeyi unuttular ama ben istemiştim almıştım
Mel-sin Doktorum bana baticonda yazdı krem de. Baticonu su ile karıştırarak her lavabodan sonra sürdüm. Ardından saç kurutma makinesi ile kuruttum. 3 dikisim 20 günde 1 dikisim de 35.gunumde düştü
Batubartu Minnakcan 7 gün önce yaptım doğum doktorum 5. Gün kontrole çağırdı 1cm icerde 1cm dışarda dikisim varmış baticon kullanıyorum hala düşmedi ipler
Senammm Minnakcan antibiyotik vermedımı demir ılacı batıgon gazlı bez bunları taburcu recetesıne yazması lazımdı 🙄sezeryan dogum yaptm ama her iki dogum da da verılıyo
Fth Anladığım kadarıyla iltihap yokmuş sizde dikişler kendiliğinden çürüyüp döküldüğü içğn normal bir durum dökülmeye başladıysa iyileşiyor demek yinede rahatsız hissediyoesanız kadın doğumcuya görünün 🙂
Minnakcan Ağrım değil ama hala açılacakmış gibi gerginlik hissi var işte alttan muayene olduğu için kendim de biraz ürktüm gitmeye ama bir kaç gün sonra aşımız var artık gitmişken dikişleride göstercem artık korkunun ecele faydası yok😞