Mom299 KkslDrk içinde süt ürünü içermiyorsa içilir dir sanırım canım tamm bilmiyorum ama belki bilen biri çıkar üste kalsın postun
Alpaslaninannesii KkslDrk canim neler yiyorsun mesela kahvaltida ben iyice sasirdim yicek bisey bulamiyorum
Mom299 KkslDrk Burdan bana bir arkadaş kliktag uygulamasını indir oradan herşeyi rahat ögrenirsin dedi canım alıcagın zaman barkodu okut ve herseyi söylüyor sana ini dekileri 💁♀️
Pembebeyzmavi KkslDrk biz sadece süt ürünleri değil glutene bazı sebze meyveyede başladık. Huzursuzluk uykuya direnme mukusku kaka
KkslDrk Pembebeyzmavi kaç aylık bebeğiniz benim ki 2 aylık şimdilik süt ürünlerini kestik inşallah sadece süt ürünleridir bekliyoruz bakalım.
Pembebeyzmavi KkslDrk benimkide 2,5 aylık. Bende ilk süt ürünleriyle başladım şimdi glutenide kestik. Bebeklerde alerji testleri doğru değil ne yazıkki deneyerek bulunuyor
KkslDrk Alpaslaninannesii 2 hafta oldu canım ya ben de aşırı şaşırdım.Şimdilik yumurta patates zeytin salatalık domates ekmek te yemiyorum çünkü çarşı ekmeklerinin içinde de süt oluyormus.Her şeyden korkar oldum
Alpaslaninannesii KkslDrk abladim canim ayni bende cikolata kek herseyi kestim alerji testi yaptirdinizmk
Mom299 KkslDrk bu saydıklarına damı alerjisi çıktı canım evet marketlerdeki ekmekler de oldu gu için bende yemiyorum o ekmekleri
KkslDrk Alpaslaninannesii sütümde bi azalma oldu sanki ondan artırmak için çalışıyorum aslında yeteri miktarda su da içiyorum
Alpaslaninannesii KkslDrk peki alerji testi yPtirdinizmi canim ?bize doktor yapmiyor kucuk oldugundan cikmaya bilir dedi ama oglumun kakasi mukuslu birde heryeei egzama oldu 😔