Perizekaliyim07 Merhaba güzel anneler. Bebeğim 2 ay 23 günlük. Kilo alımımız gayet iyi. Fakat benim bebeğim memede çok uzun süre kalmıyor maxıumum 10 dakikadır. Bazı anneleri duyuyorum yarım saat diyor 1 saat diyor. Neye göre bu süre uzuyor ki acaba ?
denizsn Perizekaliyim07 bizimki ilk 5 dakika içeceğini içiyor sonra kalan 10 dakika ağzında bekletiyor oynuyor falan değişik şeyler yapıyor 😂 2 ay 20 günlük
Srhnzlcn Perizekaliyim07 normalde 15-20 dakkada o son sütü alıyor diye bliyorum ama bi doktorda bebek onu bazen 5 dakkada alır çiş sayısı iyiyse kilo alımı iyiyse emdiği sürenin önmi yok demişti
Mco Perizekaliyim07 bir video izledim çocuk doktoru anlatıyordu. Bazen sütun yağlı kısmı 5 dakikada gelir bazen 20 dakikada bu yüzden 30 dakika emzirmeye çalışın diyor. Ama benimkide 15 en fazla 25 dakika sürüyor. Kilo alımı iyiyse sıkıntı yoktur inşallah 🤲🏻🤲🏻
Perizekaliyim07 Smy16 ya benimde çok nadir 10 dakika olduğu. Genelde 3-5 dakika ve tek göğüs emip bırakıyor. Hani kilo alımıda iyi ama uzun süreli emziren anneleri duyunca kendime şaşırıyorum 😂
Perizekaliyim07 denizsn 😂 hani hemen 5 dakikada yetiyor mu diye insan tedirgin oluyor. Bi de 2 göğüste almıyor sadece tek göğüs emip bırakıyor
Perizekaliyim07 Srhnzlcn çişli bez sayımız en az 5 günde. Kilo alımımızda gayet iyi. Bi de 2 göğüs almıyor tek göğüsü 5 dakikada emip bırakıyor.
Perizekaliyim07 Mco doktorumuz 2 ay önden gidiyor kilosu için dedi. Sanırım dediğiniz gibi 5 dakikada alabiliyor sanırım sütün yağlı kısmını.
Minnakanne1 Perizekaliyim07 maşallah canım kaç kilo iki ay önden gittiğini neye dayanarak söyledi benimde bebeğim cok emmiyorda
Ediseymenatay Perizekaliyim07 5 dakikadan fazla yarım saat ten az kalması gerekiyor bebegin memede bebekten bebeğe emme gücüne göre değişiyor durum canım benim oğlum da maksimum 10dakika emer sonra zorla vermeye daha fazla tutmaya çalışırsam oyun oynar memeyle 57 günlük sağlık ocağında ki ebe de doktor da yarım saatten fazla 5 dakikadan az emzirme dediler
Merve_hiranur Perizekaliyim07 şöyle soylım benım kız normalde en fazla 10 dk memede duruyor oda 2 aylık 10 gunluk ama uyutmaya gecırdıgımde memede 1 saat 1 bucuk saat duruyor emmıyor ama sadece agzında tutuyor oda uykusuna ıyıce dalması ıcın bırakıyorum
Perizekaliyim07 Merve_hiranur emzik kullanıyormusunuz acaba ? Ben sadece uykuya geçişte veriyorum. Normalde uyanıkken zaten emzik pek sevmiyor bebeğim