Kh201590 Kızlar dün sezeryan ile bebeğimi doğum yaptım ama hiç koklamadm kucağıma alamadm direk yogun bakıma aldılar solunum yetmezliği ve enfeksiyon çıktı Allah rızası için dua edin yalvarrm adı Azra elif ☹️
Deletedmom379 Kh201590 rabbim sağ salim koynuna versin inşallah minik azra Elif i 🤲 Onlar bizim sandığımızdan daha güçlüler sağ salim çıkacak merak etme annesi. Bol bol süt sağ melegine 🙏💐
afs9mart Kh201590 allah şifa versin tez Amanda solunum yetmezliğinden benim de kızım yatmıstı yogun bakımda 10 gün 7.5 aylık suan iyi allahma şükürler olsjn zor ama gecer inşalllah
Filiztuana Kh201590 rabbim yardımcısı olsun şifası bol olsun minik kuzunun dualarım sizinle lütfen sizde üzülmeyin
Mom9 Kh201590 ciğerlerini geliştirsinler taburcu ederler merak etmeyin :) Allah kavuştursun. Bol bol sıvı alın iyi beslenin süt sağın. Bebeğinize böyle hazırlanın ❤️
Sibel5258 Kh201590 rabbim saglik şifa versin insAllah tez zamanda sağlıkla rabbim kucağınıza almanızı nasip eylesin insAllah iyilesicek bebeğiniz rabbimin izniyle bol bol dua edin
Miniginannesi Kh201590 biliyorum zor ama uzulmemeye calışın gecicek bu gunlerde onun size sutunuze ihtiyacı var.Benimde oglum 10 gun kuvezde kaldi ayni sorunlardan dolayi gecti o gunler cok sukur sizinde gececek uzulmeyin dualarim sizinle🤲🏻