Hafsamm Kızlar bebeğim 4 aylık mama veriyorum ve emziriyorum. Sütümün yetmediğini düşünüyorum doktor tavsiyesiyle mamaya başladık ama bırakmak istiyorm artık. Siz nasıl sütünüzü arttırıp mamayı bıraktınız?
Mommyyy_1 Hafsamm bende bıraktırmak istiyorum günde 2 veya 3 defa veriyorum 4buçuk aylığız sütüm yetiyor çok şükür alışkanlık oldu bizde vermeyince çok ağlıyor ek gıda zamanı geldiğinde mamayı tamamen kesecem inşallah
rabia22 Hafsamm yeni başladıysan kolay bırakırsın canım süt yapıcı şeyleri daha bol ye ve daha sık emzir süt emdikçe çoğalıyor mamaya alışmadan daha çok kesebilirsin mamayı
Hafsamm Mommyyy_1 mamaya niye başlamıştım. Benm sütüm yetmediği için başladım ama emdikçe geldiğini farkettim bıkratırmaya çalışıyorum
Mommyyy_1 Hafsamm doğduğu ilk bi kaç gün emmedi beni zayıf doğmuştı emmeyince daha da kilo kaybetti toparlanana kadar mama verdim şimdi de bırakamıyoruz. Kilo alımı nasıl
Mommyyy_1 gizmii evet canım emiyor pes etmedim istemedikçe zorladım şekilden şekile girdik emzirecem diye.. emzirmeden önce bir kaşık kadar sağıp ağzına veriyodum tadını alınca ağzını açıyodu hemen ağzına mememi koyuyodum öyle öyle alıştı