yigitalpinannesiii Sezeryan olalı 7. Aya gireceğim bir kez ida 1 gün diren leke tarzı adet oldum adette denilemez sizce normal mi doktora gitmelimiyim
Deletedmom418 yigitalpinannesiii ah canım bnde bi defa adet oldum ve daha olmadım 🤣 geçtş bakalım nolcak. Ama iki yıla kadar normal diyorlar
Deletedmom384 yigitalpinannesiii ben de geçenlerde bununla ilgili bi post açtım normalde düzenli olan adetim bu ay 7 gün gecikti bu sabah test yaptım negatif çıktı umarım test doğru sonucu vermiştir 😁
yigitalpinannesiii Deletedmom418 hadi ya beni. Cevremde hep anormal gibi konuştular insan acaba diyor önlem almama korunmama rağmen 😂
Deletedmom418 yigitalpinannesiii herkesşn ağzı var konuşuyor. yok yok ya olabilşyor düzensizlik. Ama ben bi defa korunmadım bakalım ne olucak. Test yaptım negatif çıktı ama bilemedim 🙇🏻♀️
sun88 Ya bende 5 gün geciktim. Sezeryanla doğum yapalı 9.5 ay oldu. 6 ayım dolunca adet oldum snrası düzenli ilerledi ama bu ay olamadm bi türlü. Emzirmenin etkisi deniliyor ama bilemedim. Tesstte yaptm negatif. Aşırı duygusalım herşeye ağlıyorum.