Bisaniyebakarmisin Bebeğim 1.5 yaşında ara ara dişlerini gicirdatiyor ve parmakları da ağzında hep . Bu dış gıcırdatma neden dolayı oluyor ? Köpek dişleri cikicak gibi ,bu yüzden mi ? Psikolojik te okudum bı yerde ? Başına gelen var mı ?
SaremAselim_0817 Bisaniyebakarmisin benm kızımda hala yapıyo netten araştırdım reflüden olabiliyomuş ebemizle konuştum reflüden de olabilir ilgi çekmek için oyun yapıyoda olabilir dedi bunun için doktora götürmen manasız olur bence küçük götürme dedi üstüne düşme yapma filn diye dikkkatini dağıt bide uyumadan önce 1 saat önce filn yedir öyle uyut dedi ama hala ara ara yapıyo kızım
Defnemm22 Bisaniyebakarmisin ben diş hekimi asistanıyım o yaştaki bebeklerde normal benim kızımda yapıyor psikoloji yada reflüyle yada başka bişeyle hiç alakası yok tamamen diş çıkarma döneminde oldukları için yapıyorlar merak etmeyin
Balannesi Bisaniyebakarmisin Gece uykusunda yapıyorsa barsak problemleriyle alakalı gündüz yapıyorsa diş etlerini kaşımak için oluyormuş benim oğlumda çok yapardı😊
Tazeanne0134 Bisaniyebakarmisin benim oğlumda 9 ay 21 günlük gıcırdatıyor normaldir diye ses etmiyorum dişleri yeni çıkıyor ya ondandır diye düşünüyorum
Bisaniyebakarmisin SaremAselim_0817 asla “ yapma ” demiyorum ,bu sefer daha yogunlasicak daha çok yapacak diye ama anlamadım ,kendi oyun oynarkende yapıyor . O değil çenesi agriycak ,dişleri zarar gorucek . Çıkan ses hoşuna mı gidiyoe anlamadimko . Kaç aylık kuzunuz?
SaremAselim_0817 Bisaniyebakarmisin evet açıkcası bende çok korktum endişelendim damakları dişleri zarar görücek diye şuan 21 aylık 18 aylıktan beri yapıyo canm geçer inşallah da bizde kurtuluruz endişe etmekten
Bisaniyebakarmisin SaremAselim_0817 masallah ,Allah bağışlasın . İnşallah geçer ,yapiyorda yapıyor benimki .Annelik zor hep bı endişe işte
Bisaniyebakarmisin Balannesi gündüz yapıyor canım ,sağol cevabın için 🥰 Eline hep ağzında ,dış sanirim