Denizpoyrazz Kızlar oğlum 14 aylık şimdiye kadar sadece anne sütü aldı. Hemşiremizle sürekli konusuruz telefonda. Bugün bana oğluma günde 2 bardak günlük süt vermemi söyledi. Sizler veriyormusunuz hangi markayi tercih ediyorsunuz ?
Ikrazumra19 Denizpoyrazz sut zaten kansizlik yapior hele ki annw sutu aliyor 2 bardak sutu ne gerek varmış ki
MisSaLyaa Denizpoyrazz 14 aylik kizim 1 aydir pinar devam sutu veriyorum gece iki kez buzamana kadar sma kullandi ve artik icmiyordu
GoGirl Denizpoyrazz ilk cocugumda doktor banada oyle demisti 2 bardak mumkun degil icemiyordu istahli olmasina ragmen ama simdi bebegime 2 yasina kadar vermiycem doktorlar artik onermiyor ama verecekseniz ben gunluk sut veriyordum paketli
Denizpoyrazz MisSaLyaa gece nasıl veriyorsunuz acaba benim oğlum hep emerek uyuyor memede yani. Bu alışkanlığı bıraktırmak istiyorum. Nasıl alıştırdınız?gece uyanınca biberon mu veriyorsunuz
MisSaLyaa Denizpoyrazz benim ki 3 ay emdigi icin zatn mama ile buyuyen bebekti gecede 2 kez mama icin uyandiginda veriyorum mamadan cok sevdi biberonla veriyorum
Araseymen Denizpoyrazz anne sütü alıyorsa gerek yok bence ama normal sute alışması için demiş olabilir verecek olursanız bile sütü su ile yarı yarıya karıştırıp verin tamamen inek sütü vermeyin 3 yaşına kadar.