Egemenin_Annesi Anneler .. Kabizlik sorunu yasiyoruz 11 aylik olmak üzereyi kuru kayisi kompostosu yaptim bugün az önce yarim kase yedirdim bi yarim daha yedirsem aksama fazla mi olur acaba bilgisi olan var mi ?
Deletedmom14 Egemenin_Annesi bilgim yok ,bende haftada 1 kere 3 gün kurusu ile püre yapıyorum. 6 aylık bebeğim, çok sık yapmıyorum ona bağımlı olmasın diye
Bgmmm Egemenin_Annesi bence vermeyin biraz bekleyin gözlemleyin 11 ay için yeterli geldi bana yarım kase. Bağımlı olur kısmına hiç takılmayın. Benim en büyük yardımcımdı kuru kayısı. Sonuç olarak belli bi zamana gelince zaten kendi yapacak sizden kayısı beklemeyecek 💛
Egemenin_Annesi Deletedmom14 ben ilk defa yaptim bagimli olmaz sanmiyorum da bugün bidaha versem mi diye sorayim dedim ama tesekkürler
Egemenin_Annesi Bgmmm cok tesekkür ederim banada yeterli gibi gelmisti ama sizlerede sorayim dedim icimi rahatlattiniz ☺️
Aymiraaa Bgmmm kuru kayısıyı kaçıncı ayda vermeye başladınız kızım 8 aylık ve geçmeyen kabızlık var yapmak istiyorum ama ağır gelirmi diye düşünüyorum
Bgmmm Aymiraaa bİz ek gıdaya başlayınca çok kabızlık çekmiştik. 7 aylıktık püre haline getirip yedirdim. Bence verebilirsiniz 8 aylıkmış bebeğiniz. Tabi daimi bi doktorunuz varsa yine bi danışın bebeklerin farklı alerjileri olabiliyor.
Deletedmom7272 Bide kızlar bişey sormak istiyorum 15 aylık bebeğim kabız oldu kayısı hoşafı yaptım üzüm yedirdim mamasına zeytinyağı kattım ama hiçbiri hiçbi işe yaramadı başka ne yapabilirim
Aymiraaa Bgmmm doktoruma sormuştum ver demişti ama sadece kayısı demiştim meyve olarakmı cevap verdi onu bilemiyorum yarın yapacağım teşekkürler