Helinyes Selammm💜💜💜 13 kilo aldım son haftalarımdayım, bebek,plesanta vs çıkınca ertesi gün kaç kilo eksilmiştiniz?
iremceren Helinyes ertesi gün değilde ben 4 gün sonra tartılmıştım, 4 kilo gitmiş gibiydi ama sezaryen oldım ödemim çoktu, 40 günde 10 kg gitti, bnde gebelikte 10 kg almştm sorun yaşamadm ama sonra yemeye dikkt etmzsen ışık hızında kilo alıyosn 😂
duygukoc Helinyes 0 0 0 75 le normal doğurdum 71-72 ye düştüm 1 buçuk ay oldu doğum yapalı 73 e çıktım 61 le hamile kalmıştım 13-14 kilo aldım hepsi duruyor yemememe rağmen emzirmeme rağmen vermedim kilo
Kuzumveben Helinyes sezeryandan sonra eve geldim 5 kilo gitmisti,sonra bir hafta icinde 5 kilo daha gitti sonra 1 ay sonra 5 kilo daha gitti 15 kilo almistim 2 ayda gitti hepsi bolca ezmirdim gece gunduz en 3 litre su ictim sut olucak diye tatliya ekmege karbonhidrata cok dusmedim aksine tatli yedim ama sut yapici seyler yedim
kahvekokusuu Helinyes toplam 25 kilo almıştım 3 gün sonra tartildim 10 kilo gitmisti kirkim cikana kadar 10 kilo daha vermistim ama bi daha tartilamadim simdi süt olsun diye yemekten kilo almis olabilirim😋
Balkizlarim Helinyes çok sık tartilmadim amaa 3 tane kızım var en son hamileliğimde yani 10 ay önce doğum yaptım 20 kilom gitti şuan 52 yım 🤗✌️
[silindi] Helinyes 7 kilo aldım 3 kilo gitti 4 kilo bana kaldı ilk doğumdan çıkınca dedim plesantayı içimde unutmuşlar 😂
mervedmr Helinyes bebeğim 3900 doğdu ama doğumdan çıkınca sadece 3kg gitmişti. şimdi 3 aylık oldu be 20 kg verdim. Geriye 8 kg kaldı
Hsyh Helinyes o hafta içinde 10 kilo gitti daha sonra 1 ay içinde 10 kilo daha verdim kilolu bir bayanım şimdi oğlum 1 yaşında eski kilomunda alttına düştüm herhangi bir diyet yapmadım kendiliğinden gitti 😁
Sevdaalp 68 ile hamile kaldım 83 ile doğuma girdim doğumdan 1 hafta sonra tartıldım 74 idim sonra oğlumun allerjisi felan çıkınca 3 ay kadara diyet yaptım 70 e düştüm simdi de 67 kiloyum eksik var fazla yok yani 😁
mrv5556 Helinyes 55 ile hamile kaldım 66 ile doguma girdim dogumdan iki hafta sonra 57 kilo idim tabi ben tatlıları yeyince Bi guzel 3 kilo aldım şu an dikkat ediyorum ama 60 kilo oldum 5 kilo fazlam var maalesef 🙄