OmerAlp03 Arkadaşlar 5 ay 20 günlükken havuç patates kabak gibi sebzeleri 3 gün kuralına göre vermeye başlasam yani 10 gün önce.10 gün sonrada çorbalara geçsem bi sıkıntı olur mu sizce 10 gün önce başlamak?
Gamze3466 OmerAlp03 Başlayabilirsiniz mama da yiyorsa erken değil zaten yoğurt mayalayın önce sonra sebzelerden başlamak doğru bir karar👍
UraSsmom OmerAlp03 Biz tadımlara 5 ay 17 gğnlğkken başladık, ama doktor kontrolünde başladık. Bence doktorunuza danışın burda herkes farklı aylarda başlamış olabilir, bebeğinin gelişimi önemli olan.
Giraysmom20 OmerAlp03 kuzum benim oğlum sadece anne sütü alıyordu ben 5. Ay dolunca üç gün tadımlarına başladım 6. Ay dolana kadar tadımlarımız bitti ve 6. Ayda doktor kontrolünde öğün olarak başladık her gün çay kaşığı ile verdiğim için herhangi bağırsak sorunu ve alerji yaşamadık biz ama doktorum bundan haberdardı
mavisimmm20 OmerAlp03 evet canım doktor dediği için yoğurt falan sebze meyve çorba içiyor ıhlamur çayı bide
Giraysmom20 OmerAlp03 ben önce sebze sonra yoğurt sonra meyve verdim sebzelerin haşlanmış hali biraz tatsız oluyor yoğurdun tadinı alırsa sebzeleri yemez dedim 😊
OmerAlp03 Anladım bir de arkadaşlar mesela patatesi haşlıcaz içine bir çay kaşığı zeytinyağ döküp vericez dimi başka hiçbirşey eklemiyoruz tuz vs bişey yok